Dům tří přání


Osvěta a poskytování informací

Vzdělávání v Domě tří přání, z.ú.

Věříme, že naše práce má neoddiskutovatelný smysl a naše poslání se nám daří naplňovat s dobrými výsledky. Příklady dobré praxe a know how našeho unikátního týmu chceme proto nabídnout i ostatním pomáhajícím profesím.

vybíráme od 14.3.2023

Přispějte na rozvoj vzdělávacích akcí

1 500 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V Domě tří přání pracujeme s ohroženými dětmi a jejich rodinami. Včasná a dobře cílená pomoc může dětem změnit osud a má navíc nezastupitelný smysl pro zdravý vývoj dětí a celou společnost.  

Vzdělávání pod hlavičkou D3P nabízí jak akreditované vzdělávací kurzy, tak i kurzy na klíč pro laickou veřejnost. Chceme posilovat motivaci sociálních pracovníků formou odborného vzdělávání, nabídnout osvědčené postupy z praxe s dětmi v různém stupni ohrožení, jejichž počet aktuálně neustále roste a rozvíjet efektivní spolupráci s ostatními odborníky a neziskovými organizacemi působící v této oblasti.

Prostředky, které v rámci této výzvy získáme, využijeme na rozvoj další edukační a preventivní činnosti, odborných stáží a tvorbu nových výukových materiálů.

Za Vaši podporu děkujeme.
  
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

10. listopadu pořádáme naši první odbornou Konferenci MULTIDISCIPLINARITA – NADĚJE PRO DUŠEVNÍ ZDRAVÍ DĚTÍ A DOSPÍVAJÍCÍCH.
Koná se pod záštitou náměstkyně primátora Hlavního města Prahy, Ing. Alexandry Udženiji a je akreditována u ČLK.

Je současný stav péče o psychické zdraví dětí a dospívajících dostatečný? Dokážeme propojovat práci zúčastněných rezortů a služeb? Jak umíme pracovat s prevencí a včasným záchytem psychických potíží? Je Multidisciplinarita cestou k lepším zítřkům? To vše se dozvíte v listopadu v hotelu Grandium.


VÍCE INFORMACÍ VČETNĚ PROGRAMU NALEZNETE ZDE

Založení projektu