Zlatá rybka, z.ú.


Děti, mládež, rodina Hospicová a paliativní péče

Každý má přání

Zlatá rybka plní sny dětem, jejichž život ohrožuje nebo limituje vážná nemoc. Jejím cílem je splnit přání každému takovému dítěti od 5 do 18 let. K tomu potřebuje podporu těch, kteří společně s ní věří na zázraky a chtějí se stát součástí velkých příběhů o darování. Protože každý má přání.

Podpořit Zlatou rybku

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Splnit jedno, deset nebo sto přání znamená vstoupit na chvíli do příběhu snílků a jejich rodin. Dát jim možnost vydechnout po náročné léčbě, zapomenout na stres spojený z dlouhými pobyty v nemocnici a těšit se na společnou radost, zažít ji a nakonec si ji uchovat jako hřejivou vzpomínku.
 Zlatá rybka provází snílky splněním jejich přání po celé České republice. Spolupracuje s lékaři, odborníky a své zkušenosti si vyměňuje se spřátelenými organizacemi v zahraničí.

 
Jste zvědaví, co si děti přejí? Dětská fantazie nezná mezí…
…stát se na den princeznou, vyjet pozorovat polární záři, potkat se se svým sportovním idolem nebo mít elektronickou vychytávku na školu a komunikaci se vzdálenými kamarády. Zlatá rybka svým klientům říká snílci a pomáhá jim, aby mohli v klidu přijít na to, co je skutečně jejich nejhlubším přáním. Jeho splnění totiž přináší obrovskou radost, ale především je důležitou psychickou podporou v procesu léčby. 
 
Součástí naší práce je pečlivě chránit soukromí snílků. Nepodmiňujeme plnění přání tím, že budeme sdílet jejich příběhy. Sdílíme jen, pokud si to výslovně přejí. Pomáháme tak vytvořit bezpečné prostředí pro léčbu i pro to, aby vše, co při plnění svého snu zažívají, zůstalo důvěrné. 

Podporou Zlaté rybky se podílíte na jedinečném projektu, ve kterém vzniká prostor pro pocit naplnění, radost na obou stranách a vděčnost za splněný sen.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (3)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Dobrý den,
na základě našeho blízkého vztahu s ambasadorem Zlaté rybky s paní Doc.MUDr. Evou Kláskovou,Ph.D. se rádi připojujeme a zasíláme dar. Pokud je to možné, rádi bychom dostali zpětnou vazbu ke konkrétnímu poskytnutému daru.
Děkujeme, s pozdravem

Lenka, Bedřich Marečkovi
50 000 Kč

Je to moc krásný projekt a jsem šťastná, že něco takového existuje. Přeji všem dětem ať si svoje přání mohou splnit.

Monika Růžičková
500 Kč

Moc si vážím toho co děláte.

Zbyněk Kopa
500 Kč

Ďakujeme všetkým čo pridali ruku k dielu na prvom ročníku púte v Holedeči.

Michal Pioneer Beer
6 000 Kč

Dobrý den, je mi potěšením, že můžu svým jménem darovat peníze, které se vybraly díky skvělým pořadatelům, se srdci na správném místě, na 1. ročníku pouti v obci Holedeč. Snad pomůžou ke splnění dalšího dětského přání. Díky za to co děláte. ❤️

Lucie - DortinG
7 000 Kč

Pomáháme hudbou, společně 😊🎸🎤.

KytarovkaBrno
30 000 Kč

Aspoň štipkou k splneným snom

Simona Blažková
1 000 Kč