Hiporehabilitace Brno z. s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Rehabilitace pro Terezku na rok 2023

Díky vaší podpoře bude Terezka moci docházet pravidelně na hipoterapii, kterou má moc ráda a pomáhá jí. Terezka trpí dětskou mozkovou obrnou – spastickou kvadruparézou. Tato diagnóza vyžaduje velmi častou a pravidelnou rehabilitaci. Přispěním jakékoliv částky usnadníte Terezce a její rodině náročné financování pravidelných terapií. Při dosažení cílové částky bude mít terapie v centru Hiporehabilitace Brno na celý rok zdarma. Všichni dárci obdrží potvrzení o daru pro odpočet z daně z příjmu (i firmy). Pokud potřebujete darovací smlouvu, napište nám. Děkujeme!

Rehabilitace pro Terezku na rok 2023

32 400 Kč
vybráno 54 % z 60 000 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Terezka se narodila ve 26. týdnu těhotenství. Narodila se sestřičkou Karolínkou, která prohrála boj o život po 30 min. Nikdo neví co tomu předcházelo, zda byl předčasný porod způsoben nálezem na děložní čípku. Terezce byla diagnostikována dětská mozková obrna – spastická kvadruparéza. Terezka je statečná holčička i přesto že nevidí a pohybuje se velmi omezeně. Měsíc byla v inkubátoru na JIP a další dva měsíce byla na intermediální péči pod dohledem. Naučila se krásně sát, teď jí mačkanou stravu. Tyto úspěchy bylo velmi těžké vybojovat. I přes dětskou mozkovou obrnu chce rodina u Terezky rozcvičit nožičky a ručičky tak, aby se jednou mohla sama najíst a napít a udělala třeba nějaký krůček. Po hipoterapii dělá Terezka obrovské pokroky. Zcela se zbavila epileptických záchvatů, začala výrazně více hýbat nožičkama, dokáže se přetočit a chvíli vydržet v samostatném sedu. Díky hipoterapii je Terezka krásně uvolněná, bez bolesti a velmi spokojená. Rodina je z jejího pokroku nadšená.
 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hodně štěstí :)

Veronika Andrýsková

Naší obilňákové ségře pro radost :-) Ať to jezdí! Editka, Barča, Viky a rodiče

František Vajkay
1 500 Kč

Pro Terezčin krásný úsměv

Petra Fráňová
500 Kč

Užij si Super jízdu Terezko 😊
Zdraví Fišnaři 👍

Dana Fišnarová
1 000 Kč

Hezké Vánoce a hodně zdravíčka v novém roce. Ať se Ti Terinko naše daří a koníčci Ti nadále pomáhají. Máme vás moc rádi... M*O*D

Mirka Hlaváčová
500 Kč