Život zvířete z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

Vánoční miska pro kočičky - plné bříško

POMOZTE NÁM ZAJISTIT KOČIČKÁM PLNOU MISKU - DĚKUJEME

vybíráme od 17.11.2022

S LÁSKOU KE ZVÍŘATŮM

1 700 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozte nám nakrmit kočičky a zajistit tak alespoň některým plné bříško. Sami se staráme o 70 zvířat domácích i hospodářských, táhneme to ve dvou silou i finančně, a tak každá koruna nám pomůže k tomu, abychom jim mohli zajistit krmení i veterinární péči.


Kočky u nás jsou různého věku, zachráněné z všelijakých situací i různého zdravotního stavu, který vyžaduje např. i doživotní veterinární diety. Všechny jsou ale báječné a zaslouží si spokojený život s pohlazením.
Pomáháme i toulavým kočičkám s krmením, protože si myslíme, že žádná z nich si nezaslouží živořit sama na ulici bez domova.

Světluška jako malá přežila pravděpodobně srážku autem, skončila opuštěná se silným otřesem mozku na klinice, kde se zázrakem povedlo její stav stabilizovat. Zůstala už malinkého vzrůstu, ale je vděčná za pohlazení a svou misku dobrotek, které papká za tři.
Rarášek je po operaci močových kamenů a musí jíst veterinární dietu.
Fredy k nám přišel jako starý toulavý kocourek, zraněný a vysílený si řekl o pomoc. Nemá už skoro zoubky, ale po ošetření a kastraci se jeho zdravotní stav zlepšil a papkání dohání za několik let pravděpodobného živoření na ulici jako "Otesánek".

DĚKUJEME ZA VAŠI POMOC.
www.zivotzvirete.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu