Greenpeace


Životní prostředí

Výzva pro přírodu

Díky Vašemu hlasu můžeme českým i světovým politikům a političkám ukázat, že už nechceme prázdné sliby a že musí skončit upřednostňování zisků korporací, před ochranou přírody, právy domorodých obyvatelů a naším životním prostředím. Nejsme odděleni od přírody – jsme její součástí. Výzva pro přírodu je předvoj naší nové kampaně na ochranu globální biodiverzity. Díky Vám můžeme zachránit nejen ty nejznámější ohrožené druhy jako jsou gorily nebo pandy, ale můžeme zachovat celé ekosystémy, bez kterých se všichni na Zemi neobejdeme.

vybíráme od 31.10.2022
398 672 Kč

přispělo

507 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji Vám, že chránite přírodu!🙂💚

Jájá
515 Kč

Příroda nám to jednou vrátí, se nebudeme stačit divit

Mina
510 Kč

Je už opravdu čas nekoukat jen na smutné obrázky a číst špatně zprávy o tom co vše se děje. Je nejvyšší čas se zapojit a pokud nejsme aktivní my, podpořme ty co za nás jsou.

Klára Symonová

Chci věřit tomu, že peníze, které vybíráte použijete OPRAVDU pro zvířata a ochranu životního prostředí. A ze srdce si přeji, aby se celá planeta uzdravila, protože jenom tak mám šanci i my, kteří ji tak důsledně ničí...........

Lucie Siedlaczková
306 Kč

Děkuji

Alena Vochozková
204 Kč

Kdo si platí třeba Netflix, nemůže tvrdit, že nemá peníze na podporu Greenpeace.

Michael Petrík

Příroda mi není lhostejná 💓 na každém (a na všem) záleží.

Monika Karpíšková

Pomáhat druhým potažmo světu je vždy zapotřebí a to přispívá k lepším podmínkám pro nás pro všechny. Když se tím budeme řídit všichni, tak bude svět stále lepší a lepší. Pomáhat se zkrátka má.

Vojtěch Vohrna
1 020 Kč

♥️

Petr Kosař
255 Kč

"Největší vzrušení není zabíjet, ale nechat žít."

Denisa Jonová
510 Kč