Nadační fond Via Clarita


Vzdělávání a výzkum Filantropie a dobrovolnictví

UMĚNÍ DAROVAT: FILANTROPIE A DUŠEVNÍ ZDRAVÍ

Děkujeme, že jste se zúčastnili setkání, které se uskutečnilo 5. října 2022 v Psychiatrické nemocnici Bohnice. Budeme velmi vděční, pokud zvážíte a podpoříte další osvětové aktivity Nadačního fondu Via Clarita. Díky Vašim darům můžeme dále rozvíjet filantropické prostředí v České republice, připravovat pro Vás inspirativní setkání, poukazovat na důležitá témata a propojovat filantropický sektor.

vybíráme od 5.10.2022
29 450 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rádi bychom Vás tímto požádali o finanční příspěvek, který naše snahy a aktivity podpoří. Váš dar použijeme na přípravu Umění darovat Speciál 2023, na pokrytí nákladů spojených s organizací budoucích setkání nebo výběr a překlad publikací ze zahraničí.

Rozvoj filantropického prostředí v České republice je jedním z dlouhodobých cílů Nadačního fondu Via Clarita. Ročně připravujeme několik setkání pro filantropy, zástupce nadací a soukromého sektoru. Snažíme se upozorňovat na důležitá témata s celospolečenským dopadem, přinášíme do českého prostředí zahraniční trendy a nabízíme prostor pro vzájemné setkávání a inspiraci.

Ještě jednou děkujeme za účast na setkání a za Vaši podporu.

Za Nadační fond Via Clarita 
 
Dáša, Míša, Honza a Lenka 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu