BILICULUM,z.ú.


Lidé s postižením

Spolufinancování nákupu svozového vozidla pro postižené klienty

Jsme nezisková organizace, která od roku 2004 poskytuje sociální služby pro děti a mladé dospělé s kombinovanými vadami a autismem. Naše organizace vznikla na základě podnětu rodičů hendikepovaných dětí s cílem zmírňovat dopady jejich postižení na každodenní život.

vybíráme od 8.8.2022
278 716 Kč

přispělo

66 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kdybychom Vám ukázali obrázek kola anebo Vám umožnili skutečně zažít jízdu na kole, rozdíl pocítíte. Stejně přistupujeme k práci s našimi klienty. Abychom jim mohli ukazovat krásy světa a učit je, jak ho prožívat plnohodnotně, potřebujeme klienty dostat všude tam, kde je čekají reálné výzvy.

Od roku 2004 provozuje naše organizace denní stacionář, jehož nepostradatelnou součástí je každodenní svoz a rozvoz klientů. K tomuto účelu máme v současné době k dispozici 3 devítimístná svozová vozidla. Jedno z těchto vozidel, které je vybaveno hydraulickou plošinou, má stáří 14 let a je na hranici své životnosti. Vzhledem k tomu, že jsme malá nezisková organizace a nákup takového vozidla je pro nás finančně náročný, dovolujeme si Vás touto cestou poprosit o jakýkoli finanční příspěvek.

Výtěžek bude použit na nákup 9-ti místného svozového vozidla s hydraulickou plošinou, jehož pořízení je velmi nákladné a bez nějž bychom jen obtížně mohli svážet naše hendikepované klienty ze 4 okresů. 

Každá, i sebemenší částka, je příležitost, prostřednictvím které pomůžete našim klientům zažít lepší a kvalitnější život. Děkujeme, že do toho půjdete s námi.
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu