TILIA Kadaň, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Spolu si můžeme hrát i na ulici

TILIA Kadaň, z. s. nabízí dětem, vedle své hlavní činnosti - registrovaných sociálních služeb, smysluplné trávení volného času ve vyloučené lokalitě Hradec u Kadaně. Dětem z nepodnětných prostředí se snažíme ukázat trvalé hodnoty života, oslovit je a motivovat. Zaměřujeme se na prevenci různých druhů závislosti, vandalismu a dalších forem chování vedoucích ke kriminalitě. Na pravidelné volnočasové aktivity navazuje prázdninový aktivní týden. Darujte libovolnou částku a staňte se našimi podporovateli. Děkujeme.

vybíráme od 15.3.2022

TILIA Kadaň, z. s.

I malý dar je pro nás velkou podporou. Srdečně děkujeme!
400 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
TILIA Kadaň, z. s. chce pokračovat v pravidelných volnočasových aktivitách ve vyloučené lokalitě Hradec u Kadaně. Ty jsou určeny dětem ve věku od 3 do 15 let. Dětem z nepodnětných prostředí se snažíme ukázat trvalé hodnoty života, oslovit je a motivovat. Zaměřujeme se na prevenci různých druhů závislosti, vandalismu a dalších forem chování vedoucích ke kriminalitě.

Aktivity jsou rozdělené dle věku na 2 skupiny: od 3 do 6 let; od 6 do 15 let, které se konají 2x v týdnu odpoledne v délce 2 hodin. Témata by byla i nadále vybírána dle zájmu dětí a připravena tak, aby hravou formou přiblížila problematiku ze všech stran. O prázdninách by byl pro děti připraven 1 Aktivní prázdninový týden, kdy by byl vždy na celé dopoledne připraven pestrý program: hry, soutěže, poznávání okolí a přírody.  Aktivity by v Hradci mohlo využít 36 rodin, cca 15 dětí předškolního a 25 dětí školního věku.

Zaujaly vás naše aktivity? Neustále pro děti sháníme například výtvarné pomůcky, hygienické potřeby, sportovní vybavení a další.

I malý dar je pro nás velkou podporou.

Srdečně děkujeme za vaši podporu! Bez vás by to prostě nešlo.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

:) ať se dílo daří :)

Jana Šupová