Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Živá komunita: SDÍLNA pro VŠECHNY!

Sdílna je velká veřejná řemeslná dílna uprostřed krásného města Litoměřice. Poskytuje zázemí pro řemeslné kurzy, workshopy a přednášky - pro jednotlivce i skupiny, školní projekty a širokou veřejnost. Podpořte projekt, který má smysl!

vybíráme od 1.4.2022

Zdvojnásobení částky

Každou korunu, kterou darujete, nám NADACE VIA zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
34 600 Kč
vybráno 69 % z 50 000 Kč

přispělo

30 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
SDÍLNA je velká polytechnická řemeslná dílna otevřená veřejnosti - tedy Vám. Místo, do kterého se lidé vrací tvořit a učit se novému. Místo, kde vypínáme zatěžkanou mysl i vyzvánění chytrého telefonu a společně budujeme prostor tvůrčí atmosféry. 

Vybrané peníze použijeme na technologický rozvoj Sdílny – nákup materiálů, strojů a nářadí, a pro realizaci kurzů a workshopů, kde chceme navýšit jejich počet, protože čím více takových akcí je, tím lépe. 

Málokdo ve městě má dostatek prostoru, materiálu, nářadí nebo znalostí pro své kreativní projekty. Proto jsme vybudovali komunitní dílnu SDÍLNU, ve které bude dostatek všeho pro každého, kdo chce tvořit.

Projekt byl podpořen Nadací Via v programu Živá komunita. Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!

Pojďte s námi do toho a přidejte se k nám - do Sdílny!

Za tým Sdílny velké díky!

Jirka, Zbyněk, Pavel, Věrka a Andrea

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se daří!

Veronika Wangle
1 000 Kč