Mládež pro Krista, z. s.


Děti, mládež, rodina Kultura, umění a historie

Festival Na Výšinách 2022

Festival Na Výšinách je křesťanský multižánrový open-air festival v Praze.

vybíráme od 7.3.2022

I vy se můžete stát součástí festivalu tím, že nás podpoříte!

19 460 Kč
vybráno 19 % z 100 000 Kč

přispělo

32 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Festival Na Výšinách je křesťanský multižánrový open-air festival v Praze. Pro 6. ročník festivalu se tím vyvýšeným místem, kde se sejdeme, stane Vyšehrad a jeho přilehlé sady. I letos se můžete těšit na české i zahraniční kapely různých žánrů. Chceme dát prostor pestrému spektru umělců, kteří kreativně vyjadřují a sdílejí svou víru.
   
  Festival pořádá tým složený z různých křesťanských sborů a denominací s přímou podporou Křesťanského společenství Praha, Církve bez hranic Praha, křesťanské organizace Mládež pro Krista a dalších.
   
  Protože chceme, aby vstup na festival byl pro všechny zdarma, potřebujeme pomoci pokrýt výdaje na přípravu festivalu. Jsou to například výdaje na pronájem stanu, pódia a zvukové techniky, cestovní výdaje pro hudební interprety, výdaje na mzdy přípravného týmu apod.
   
  Věříme, že Bůh začíná něco nového v našem hlavním městě a my jsme toho součástí. Vy však můžete být také!


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pokračujte v tom, co děláte! Děláte to dobře a věřím, že to má cenu a že Vaše úsilí přináší ovoce <3 děkuji za krásný poslední ročník na Vyšehradě.

Victoria Freija Johansson

Děkuji za skvělý festival! Chvály i přednášky mě opravdu oslavovaly a přiblížily k Bohu, daly mi zase novou naději a jiný pohled na určité věci. Jste úžasní, milování a vzácní! Ještě jednou děkuji🤍

Emily Edesová
100 Kč

:)

Monika Špačková