Spolek Hurá na Výlet!


Senioři

Pomozte seniorům vypravit se na výlety a Senior festival 2022

Váš dar pro nás znamená pomoc nabídnout seniorům bezpečnou možnost vypravit se ven, zažít něco pěkného, poznat nová místa a mít to s kým sdílet. Cílem tohoto projektu je zajistit peníze, které nám umožní vypravit autobusy a naplnit tak představu o hezkém výletu přinejmenším čtyřem stům dalším seniorům. Ze sbírky bude financována doprava autobusy, vstupy do památek, na akce, obědy pro výletníky, služby průvodců, zdravotníků, kapely a pronájem židlí na Senior festivalu.

vybíráme od 11.2.2022

Pomozte změnit jejich představy ve skutečnost

16 301 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Našim posláním je nelítostný boj se samotou seniorů a snaha ji nahradit radostí, kamarády, poznáváním nových míst a objevováním krás života. Důchod nemá být časem stýskání, ale dosud neuskutečněných výletů a lidských poznání.”

Nezáleží na tom, kolik dní je v našem životě, ale kolik života je v nich. Proto chceme být připraveni uspořádat pro seniory další výlety za zážitky.

Děkujeme za každý příspěvek 👴👵❤️




Spolek Hurá na Výlet! vznikl nejen proto, aby mohli senioři "ujet samotě", ale také aby poznali nové kamarády. 

Jako paní Anežka. 

Celý život prožila se svým mužem. Měli se moc rádi. Vše dělali spolu. Všude jezdili spolu. A tak po jeho odchodu zůstala osamělá mezi čtyřmi stěnami. Neměla odvahu ani dost peněz na to vypravit se sama na zájezd. A rozhodně se jí nechtělo sedět v kavárně a čekat že kamarád spadne z nebe. 

Návštěva Hurá centra s besedami, cvičením, vzděláváním, vyráběním a muzikou jí dala možnost poznat práci chrudimské mládeže a jejich vřelost a zájem jí přesvědčil vyrazit s nimi na  výlet Hurá  autobusem. Kromě dalších seniorů jím jezdí za poznáním také dobrovolníci na fyzickou pomoc, zdravotník, ale i muzikant. 

Spolek Hurá na Výlet! jí vrátil chuť poznávat nová místa a přestala se bát, že to sama nezvládne. Protože už nebyla sama. Protože teď už nikdy nebude sama....

Každá koruna z Vašeho příspěvku je jako jeden kilometr za radostí seniorů. Děkujeme, že jim otevíráte novou cestu. 
 
__________________
Spolek Hurá na Výlet! je dobročinná organizace a hlavně parta mladých lidí, kteří od roku 2014 vymýšlí, jak zpříjemnit stáří seniorům. Pořádáme společné výlety a akce, aby poznali nová místa, lidi a dostali se k potřebným informacím, které jim můžou usnadnit život.
A protože víme, že z důchodu se nedá vůbec „vyskakovat“, cena výletů je dotovaná.
 
Za dobu svého působení jsme vypravili na výlet tisíce seniorů. Naší patronkou je režisérka Silvie Dymáková, autorka dokumentu Šmejdi. Snímku, který zachycuje podvodné praktiky obchodníků. Snímku, který nás rozhoupal k tomu ukázat, že nejsme generace, která chce na seniorech profitovat, ale naopak jim vrátit co společnosti dali.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Diky za to, co delate pro seniory.

TomTom
1 000 Kč

Užijte si hezký výlet ! :)

Pavel Fatrle

Ať vám na výletě vyjde počasí :)

Martin Dungl

držím palce

KATEŘINA MACHALOVÁ
500 Kč

Moc vám fandím a děkuji vám za to, co děláte.

Dárce
5 500 Kč

Hezké výlety! :-)

Dárce
5 000 Kč