Pet Heroes z.s.


Zdraví Zvířata

Pomůžete vyléčit kočičkám zoubky a oči?

Aničku a Lindu trápí zoubky a očíčka. Nutně proto potřebují vyšetření, které jim uleví od bolesti a potíží. Pomůžete kočičky vyléčit?

vybíráme od 14.1.2022
11 688 Kč

přispělo

33 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Anička a Linda
jsou kočičky, které trápí zoubky a očíčka, nutně proto potřebují vyšetření. 
 
Anička je zhruba pětiletá mourovatá krasavice, která je nejen velký mazel ale i jedlík. Vychutnat si oblíbené papání, jí však těď komplikují zoubky. Jeden se jí totiž bohužel rozpadá přímo v dásni, což ji neuvěřitelně bolí a jedna ze stoliček se zdá být zanícená. Aby toho ale nebylo málo, Aničku trápí také zánět v očích, kvůli kterému si čtyřikrát denně musí nechat vykapat očíčka. 

A oči trápí i Lindu, zhruba dvouletou zrzavou kočičku, u které si zánětu v očích všimnete na první pohled. U Lindy máme navíc podežření na srůsty, které se často musejí operovat a tak vyšetření u pana doktora přímo křičí. Linda aktuálně papá antibiotika, která by jí měla ulevit nejen od bolavých očí, ale i zoubků. I ona má totiž podezření na zánět a není jisté, jestli o nějaké nepřijde.

Aničky a Lindy vyšetření, které jim pomůže zbavit se bolestí a obtíží odhadujeme na částku 10 000 Kč. Pomůžete jim prosím pokrýt tyto náklady, aby si zase v klidu vychutnaly papání a mohly na svět koukat zdravýma očíčkama?

Děkujeme.

Anička


Linda




Příspěvky nad rámec výdajů za konkrétní zvířátko budou použity na zajištění pomoci zvířatům v nouzi v souladu s vyhlášenou sbírkou.

 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za pomoc Aničce a Lindě.

Aničce se podařilo zaléčit zánět, který jí trápil v očíčkách a přišla i o pár zoubků. Pan doktor Aničce vytrhl moláry a premoláry zasažené resorpční zubní lézí a zbavil jí tak ošklivých bolestí.
Aničce se navíc chvilku na to, podařilo najít nový domov s moc hodnou a trpělivou mámou, kde si tahle plachá a bojácná kočičanda pomalu zvyká.

A o čtyři zoubky přišla i Linda, které se díky tomu také moc ulevilo. Očíčka se Lindě hojí pomaleji a pan doktor jí musel vyměnit i kapičky, ale dobrou zprávou je, že srůsty, na které bylo u Lindy podezření se nakonec nepotvrdily.  Věříme, že hned jak se Lindě zaléčí zánět najde i ona domov plný lásky, který si tahle fešanda rozhdně zaslouží.

Děkujeme všem, kteří kočičkám pomohli s pokrytím nákladů. <3










Kočička Linda si i nadále nechává vykapávat očíčka. Ta se na pohled zdají být lepší
a tak by už v příštím týdnu měla být schopna navštívit pana doktora. Ten se Lindě podívá na zoubky, které jí vedle očí také trápí. 

Není vyloučené, že i Linda o nějaké zoubky přijde, ale určitě to nebude tak hrozné jako u Aničky.
Držíme Lindě palce a doufáme, že kromě zoubků se brzy doreší i její oči.






Anička včera navštívila pana doktora, který se jí podíval nejen na očíčka, ale také na zoubky a rovnou jich pár vytrhl. 
 
Zánět v očíčkách se u Aničky podařilo včas zachytit a ty se tak krásně hojí. Na pohled už vypadají výlečeně a kapání do očíček, už tedy za pár dní nebude potřeba. 
 
Pan doktor se podíval také na zoubky, které Aničku trápily především a chvíli na to už se operovalo. 
Kočičce byly odstraněny moláry a premoláry, napadené resorpční zubní lézí, kdy se v zubech vytváří dutinky, do kterých zarůstají dásně. Onemocnění je to velmi bolestivé, ale u kočiček bohužel i velmi časté. Není snadné ho odhalit a my jsme proto moc rádi, že pan doktor to zvládl a zbavil Aničku bolestí. 


Založení projektu

Už se těším, až bude kočička zdravá ☺️

Šarlota Hlídková

My také. :)

Pet Heroes z.s.

Držím palce ať se povede všechno rychle vyléčit 💜

Eva Čivrná

Anička a Linda moc děkují. <3

Pet Heroes z.s.

Ať se kočičky brzy uzdraví 🍀🙏🍀

Hana Ptáčková

<3

Pet Heroes z.s.