1. Centrum zdravotně postižených jižních Čech, z.s.


Lidé s postižením

Podpořte sportovce s handicapem z Českých Budějovic a zlepšení jejich kvality běžného života.

Jménem 1. Centra zdravotně postižených jižních Čech, z. s. bychom Vás rádi požádali o přispění na zajištění provozu naší neziskové organizace a sportovních aktivit osob se zdravotním postižením, udržení dosavadních činností a zlepšení podmínek našich 74 členů. Finanční prostředky budou použity na přímou sportovní činnost zdravotně handicapovaných sportovců. Děkujeme všem dárcům za pomoc a šanci i nadále sportovat! Neváhejte nás navštívit v našich prostorách. Rádi Vás přivítáme!

vybíráme od 2.12.2021
6 400 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Víceúčelovou bezbariérovou halu 1. CZP JČ, z. s., kterou jsme si vlastními silami vybudovali, využívají lidé s těžkým zdravotním postižením (zrakovým, tělesným, sluchovým, intelektuálním
a kombinovaným), od dětí až po seniory k obecně pohybovým terapiím. Lidé zde každodenně provozují pohybové aktivity na všech úrovních – rekreační, vrcholový sport, rehabilitaci po úrazech a civilizačních chorobách.


Zájemcům o sport se zde nabízí speciální podmínky pro provozování paralympijských a olympijských sportů.



Vždy se snažíme lidi s určitým handicapem nasměřovat ke sportovní disciplíně, ke které mají pro daný sport tělesné a zdravotní dispozice.



Letos jsme uspořádali již 27. ročník MČR ve vzpírání pro sportovce pro všechny typy handicapu.





Také jsme v předchozích letech uspořádali v Českých Budějovicích 3x mistrovství světa a 1x mistrovství Evropy v benchpressu pro sportovce se zrakovým postižením, kde naši členové získali mnoho medailových umístění a překonali světové rekordy, nejen u nás, ale také i na MS ve světě, např. v USA, Kanadě, Číně, Turecku, Brazílii, Egyptě, Gruzii a nyní se připravují na africké hry do Egypta. Pravidelně se také věnujeme jak seniorům, tak i pohybovým přípravkám dětí od 6 let. Osoby se zdravotním postižením se zabývají atletikou, vzpíráním, veslováním, vzduchovou střelbou tělesně postižených, zvukovou střelbou pro nevidomé, jízdou na ručních kolech - handbike a dosahují také v těchto sportovních disciplínách na domácích i zahraničních soutěžích medailová umístění. 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Milan Peleška
1 600 Kč

Rád kdykoliv podpořím finančně i svou prací.

Jiří Smékal
300 Kč