FriendShip Prague, z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Sociálně znevýhodněné skupiny

Přiložte ruku k dílu, otevřete své srdce a podpořte náš projekt Denního centra Loď.

Support us in launching , within one year, our Day Center Ship for our homeless friends.

vybíráme od 22.9.2021

Give a hand, share your heart, help us with our Day Center Ship project.

Our dream and goal is to launch, within one year, our Day Center Ship that will be the heart of our work, effort and fun The Day Center Ship will be a place where we will organize our regular activities and events, we will meet our homeless friends and listen to their needs, we will gather food and clothes and we will also provide shower and hygiene services, aid those who want to reintegrate in the community with assistance and counseling services. Within 3 years we hope to be able to open a restaurant & atelier where homeless people will be employed. We count on your help to accomplish this mission. Your donation will go toward the Day Center Ship project and you could see all the progress on our media. Thank you in advance for your contribution.
0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naším snem a cílem je do roka a do dne spustit provoz Denního centra Loď, které se stalo centrem (srdcovkou) naší práce, úsilí a zábavy.


Denní centrum Loď bude místem, kde budeme pořádat pravidelné akce, budeme se setkávat s našimi přáteli bez domova a naslouchat jejich potřebám, budeme zde shromažďovat jídlo a oblečení a také poskytovat možnost osprchování a základní hygieny, prostě pomáhat těm, kteří se chtějí znovu začlenit do běžné komunity, s podporou asistence a poradenských služeb.

Doufáme, že se nám do tří let podaří otevřít i restauraci a ateliér, kde budou moci být lidé bez domova zaměstnáni.


Při plnění tohoto poslání by nám přišla velmi vhod i vaše pomoc. Váš případný finanční dar půjde na projekt Denního centra Loď a veškerý rozvoj našeho centra budete moci sledovat na našich sociálních sítích.


Za váš příspěvek předem děkujeme

 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu