Svoboda zvířat


Zvířata

Dobročarodějný stolní kalendář 2022 pro kočičí sirotky

Pomůžete nám vytvořit STOLNÍ kočičí kalendář, který opuštěným kočičkám zajistí veterinární péči? Tím, že přispějete 300 Kč a výše získáte krásný stolní kalendář plný kočiček a hlavně krásný pocit, že přispíváte na něco opravdu potřebného. Děkujeme!

vybíráme od 13.9.2021
13 900 Kč
vybráno 139 % z 10 000 Kč

přispělo

37 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Celoročně se staráme v průměru o 90 kočiček různého věku, různé fyzické kondice. A také jich obdobnému počtu během roku najdeme nový domov. Účastníme se různých projektů, které nám pomáhají při zajišťování krmiva. Co ale neumíme, je sehnat dostatečné množství financí, abychom pokryli veterinární náklady.

Nesedíme s rukama v klíně, prodáváme naše výrobky pro kočičáky na charitativních jarmarcích, ačkoli bohužel i na nás v tomto ohledu letos opět dopadla koronavirová krize a přišli jsme o část finančních prostředků. Aukcujeme v různých dražbách, snažíme se. A proto již počtvrté díky pomoci našich fotografů dobrovolníků připravujeme stolní kalendář s našimi kočičkami pro rok 2022. Jeho cena bude 300 Kč. Za tuto částku můžeme naočkovat jednu kočku. Nebo koupit víc jak dva čipy. Nebo zaplatit třetinu kastrace kocoura. Nebo čtvrtinu kastrace kočičky. Nebo půlku depotních antibiotik na dva týdny pro jednoho marůdka. 20 takových kalendářů zaplatí velkou operaci, ať už očí, končetin, polypů v uších atd. 5 takových kalendářů zaplatí jedno balení testů na FELV/FIV. 4 takové kalendáře umí zajistit antiparazitika pro 10 kočiček.

Prostě to jsou kouzelné kalendáře. Takové dobročarodějné. A každý, kdo pošle částku 300 Kč, obdrží tento krásný dobročarodějný kalendář s fotkami našich kočičích miláčků jako poděkování.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za to co děláte! ❤️

Aneta
300 Kč

Dobré skutky, činy se musí podpořit 🐾🐾❤️🐾🐾

Tošovská Simona
400 Kč

Milujeme kočičky

Vítězslav Enders

❤️

Ondrejková Denisa

Děkuji že pomáháte kočičkám :)

Patricie Andrésová
300 Kč

posilam moc moc lasky kocickam ❤️

Michaela Čumbová

Přeji kočičkám pevné zdravíčko, sílu, odvahu a štěstí u nějaké hodné rodiny! :)

Kateřina Dostálová
300 Kč

Děkuji moc za to co děláte pro opuštěné kočky. Bohužel jsem přispěla jen 300 Kč protože jsem ještě student. Jakmile budu mít zázemí určitě pomůžu více.

Anna Lesová
300 Kč

Přeju všem vašim svěřencúm hodně zdraví a milující náruč 😻

Marie Karla Šimarová