Farma Naděje z.s.


Děti, mládež, rodina Zvířata

SENO NA ZIMU A PANELY MÍSTO BAHNA

Přicházíme k vám s prosbou o pomoc s koupí betonových panelů na zvířecí výběh a senem na zimu. Jako poděkování bychom vám za to věnovali nějaké dárky včetně možnosti účastnit se nedělního festiválku 15.8. u nás na farmě s velmi bohatým programem, kterým potěšíte nejen sebe, ale určitě i vaše blízké, včetně dětí.

vybíráme od 15.7.2021

Seno na zimu a panely místo bahna

Každý z nás hledá v životě lásku a štěstí. Každý by rád objevil své poslání a smysl života. Tvořit vlastníma rukama a svým srdcem je základ. Farmu Naděje tvoříme s láskou a nadějí pro nás všechny, že můžeme žít lépe, v harmonii, v lásce a radosti. Všechno je možné, jen tomu uvěřit. Děkujeme, že jste v tom s námi...
42 450 Kč
vybráno 28 % z 150 000 Kč

přispělo

48 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Zima bývá dlouhá a blátivá, tak potřebujeme nejen naplnit seník, aby měla zvířátka plná bříška, ale udělat jim konečně i cesty, aby se nebrodila. Cílová částka by byla 150 000 korun, i když potřeba bude asi více. Každopádně za tuto cenu nakoupíme panely, necháme je sem přivézt, nejdříve tedy musíme ještě bagrem stáhnout bahno před přístřeškem a kolem krmelce, a navézt pod panely písek. Jako poslední bude převezení a usazení panelů na místo určení a současně budeme plnit seník senem na zimu, potřeba bude kolem 120 balíků. 

 A na jaké dárky se můžete těšit? 

Za 150 korun vám zašleme emailem dárkový certifikát s poděkováním.
Za 300 korun bude dětská vstupenka na festiválek 15.8. v neděli, k tomu pexeso se záložkami, aby vaše děti viděly zvířátka, kterým pomáháme, zažily při tom spoustu legrace a ještě si procvičily paměť. A v ceně bude samo i burger a občerstvení.
Za 500 korun vám pošleme naši knížku Naděje, kde se dozvíte celý náš příběh, dozvíte se příběhy našich zvířátek a můžete vyzkoušet i některý ze soucitných receptů, které se v knížce také nachází.
Za 750 korun je vstupné pro dospělého na nedělní festiválek dne 15.8., kde v ceně lístku bude ochutnávka všech možných veganských dobrot, prohlídka farmy s povídáním jak to všechno začalo a jaké jsou příběhy našich zvířátek, povídání Míši a Lukyho ze Zvířata Nejíme, meditace, bubnovačka v týpku, spousta občerstvení, koncertík, naše knížka Naděje a mnoho dalšího. A proč toto datum? Chceme každý rok pořádat 2 denní festival tady na farmě (tento rok bude testovací, protože jsme stále ve stavu dokončování, tak necháváme zatím jen jeden den), kde bude nabitej program se vším všudy. Každý rok to bude symbolicky vždy první víkend po 12. srpnu. Protože právě 12. srpna roku 2017 jsme přijímali naše první tzv. hospodářská zvířátka a nebyl to nikdo jiný, než naše nejsrandovnější, nejzlobivější a nejrozmazlenější dvojka, a to kozy Dorotka s Lízou (ano, jsou to i ty dvě, které namalovala Anet na trička), kterým bylo tenkrát kolem 4 měsíců. Na začátku se nás hodně bály, jak by ne, když viděly dvě svoje kozí kamarádky, jak jim byl vzat život… kdyby jen tušily, že to samé čekalo i je, ale osud je zavál do ráje k nám na farmu. 
Za 1000 korun bude k lístku na festiválek ještě knížka s osobním věnováním.
Za 1700  korun bude výhodné vstupné pro dva, 2 knížky s podpisem a 2 pexesa 
Festiválek bude začínat kolem poledne a přesný program se dozvíte na místě. Končilo by se po koncertě, který bude začínat v 19.00 a po kterém by byl táborák s povídáním a vyprávěními. Moc se na vás těšíme, doufáme, že vám dárečky udělají radost, a že tu spolu zažijeme něco jedinečnýho a naplňujícího.
"Moje poselství je jednoduché. Je o soucitu. Musíme si uvědomit, že na tomto bláznivém světě jsme si všichni navzájem příbuzní. Musíme se snažit žít v harmonii..." Woody Harrelson
                 

           Mějte se krásně, zdraví celý tým FN

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Zdravíme zvířátka.😍

Jana Plesingerova
750 Kč

Děkuju za Vás!🧡🧡

Dárce

Díky za to, co děláte ❤️

Magdalena Strnadová
1 700 Kč

Děkuji, že se snažíte o společenskou změnu ve vnímání těchto živých bytostí. Doufám, že takových farem bude přibývat.

Dárce
300 Kč

❤️❤️

Dárce

Děkuji za to, co děláte!

Karolína Ducháčková

Dobrý den, moc prosím, mohla byste mi prosím zaslat na mail potvrzení o daru dohromady i za tu částku, co vám přinesla Isabella? Celkem tedy 3600kc? Pomůže mi to, děkuji moc. A ať se daří.😉

Jana Plesingerova
300 Kč

Dárek nepotřebuji a budu ráda šířit dál, ať se vaše prosba dostane k co nejvíce lidem a zvířátka mají v zimě plné pupíky :)

Dana Fialová

Ať zvířátkům šmakuje

Matouš Peterka
450 Kč

Ať se projekt podaří! Děkuji za vše, co pro zvířátka děláte a za plamínek ve Vás, který určitě rozhoří v dalších mnoha srdcích.

Karla Staňková
1 000 Kč