Cesta Česka, z.s


Sport a volný čas

Poznej českou zemi a sám sebe!

Spolek Cesta Česka vytváří poutní cesty pro novodobé poutníky, kteří mají zájem poznat českou zemi a zapracovat sami na sobě, přesně v duchu názvu projektu. Naším záměrem je vytvořit síť poutních cest, které poutníkům umožní postupně poznávat různé stránky sebe sama. Na tvorbě a značení cest spolupracujeme s Klubem českých turistů.

vybíráme od 5.6.2021

Poznej českou zemi a sám sebe!

Váš příspěvek nám pomůže realizovat projekty, které tu budou pro Vás. Děkujeme Vám!
71 602 Kč

přispělo

39 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Prvním projektem byla Poutní cesta Blaník–Říp, která propojila obě bájné hory východně od Prahy. V roce 2022 jsme otevřeli, i díky Vám, druhou poutní cestu Říp–Blaník, která uzavřela pomyslný kruh okolo Prahy tak, že z Řípu vede západní cestou, okolo Kladna, Křivoklátu, Karlštejna, přes Mníšek pod Brdy, Kamýk nad Vltavou a přes Sedlec-Prčice a Miličín zpět na Blaník. Do budoucna chceme pokračovat s vytvářením dalších poutních cest a také se zvelebováním těch stávajících.

Jsme nezisková organizace, dárcovské příspěvky tvoří převážnou většinu našich prostředků nejen na tvorbu cest a podporu poutníků (značení, provoz webových stránek, tisk a tvorba map a dalších materiálů), ale koneckonců i na dlouhodobé fungování spolku. Svým příspěvkem se můžete podílet na projektech, které tu jsou pro všechny, a my věříme, že na dlouho.
Děkujeme za podporu!

Za Cestu Česka
Jindřich Chmelař
předseda


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásná cesta s krásnou myšlenkou. Rozhodla jsem se, že Vás podpořím a za každou ušlou etapu Vám s radostí zašlu příspěvek.

Maruška

Drazí přátelé, děkuji vám všem co pro českou zemi děláte. Přeji vám všem hodně síly, mnoho úspoěchů a radosti. S úctou Magdalena Skalníková

Magdalena Skalníková
2 500 Kč

Děkuju, co pro Česko a nás děláte,

Martina Žišková
1 000 Kč

Dekuji za to, co delate.

Michaela Šeborová
5 000 Kč