Osvěta z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Volnočasové aktivity pro zrakově handicapované děti a rodiny

Náš spolek pracuje od roku 2017 a zajišťuje komplexní volnočasové aktivity, především v oblasti výtvarně-taktilní, pohybové, hudební a filmové. Dětem, rodičům, pedagogům a veřejnosti nabízíme originální metodiku, vlastní pomůcky, inovativní interiéry a vše potřebné pro rozvoj handicapovaných dětí a rodin. Projekt se zaměřuje i na resocializační činnost pro děti a rodiče, na obecné povědomí veřejnosti o problematice cílové skupiny, pořádá veřejné semináře a spolupracuje s podobnými organizacemi na celoevropské úrovni, kde se snažíme vytvořit projektové a školící aktivity pro cílovou skupinu a veřejnost.

vybíráme od 19.4.2021

Volnočasové aktivity pro zrakově handicapované děti a rodiny

Vaše podpora nám pomůže i nadále zajistit všechny naše aktivity pro zrakově a kombinovaně handicapované děti a resocializační podporu pro rodiče, stejně jako pomoc pro speciální pedagogy. Podpora nám dále pomůže provozovat naše aktivity v Praze a okolí a také pokračovat ve spolupráci na celoevropské úrovni.
0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Projekt zajišťuje výtvarný ateliér, pohybové centru, šicí dílnu a nyní otevíraný hudebně-pohybový kroužek. Spolek tímto vnímá chybějící prostor pro pohybové, výtvarné a další vyžití a rozvoj dětí. Děti jsou většinou ve věku 3-15 let. Dále pod spolek spadá mezinárodní projekt filmového kroužku pro nevidomé děti, kde se mohou učit filmové tvorbě. Spolek se ve všech oblastech snaží předat své zkušenosti také pedagogům, odborníkům a široké veřejnosti. Snaží se pak celkově o resocializaci dětí a rodin přes vzdělávací projekty a inovativní aktivity. Spolek dále pracuje na společných projektech s partnery ve východní Evropě a dál.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu