BÉTEL CZ z.s.


Osvěta a poskytování informací Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořte nás v pravý čas

Již 15 let pomáháme lidem, kteří bojují se závislostí, přestat brát a vytrvat. Poskytujeme dlouhodobý pobytový program, kde se závislí léčí bezplatně. Za normálních okolností pokrýváme náklady na léčbu výtěžkem našich tří sociálních podniků. Jejich provoz je však omezen. Pomozte prosím našim dvěma terapeutickým komunitám a třem sociálním podnikům pokrýt výpadek příjmů v době pandemie a vládních opatření. Darujte zázračný dvojnásobek.

vybíráme od 26.3.2021
413 156 Kč
vybráno 118 % z 350 000 Kč

přispělo

103 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Každý dar bude zdvojnásoben! Za každou vaši korunu dostaneme dvě.

Pokud naše poslání a činnost souzní s vaším srdcem
a sami jste nebyli pandemií tolik ekonomicky zasaženi, podpořte nás prosím jednorázovým darem, jehož výši zdvojnásobí spřátelená nadace, se kterou dlouhodobě spolupracujeme.

Pandemie nás dostala do finančně velmi složité situace. Od 27. 12. 2020 až doposud máme zavřený dobročinný obchod Nábytková farma. Týdně přicházíme o cca 35 – 45 000 Kč na tržbách. V předchozích lockdownech jsme kompenzovali zavřenou prodejnu alespoň internetovým prodejem, ale s uzavřením okresů si bohužel zákazníci nemohou nábytek přijet vyzvednout, takže prodeje klesly v podstatě k nule. I náš příjem ze stěhování výrazně poklesl.


Loni jsme měli v této době rezervu z předchozích období, letos bohužel vzhledem k výrazným omezením provozu v důsledku vládních opatření, nemáme už rezervy vůbec žádné.

V tuto chvíli nejsme schopni se postarat o našich 8-12 klientů a 5 zaměstnanců na plný a 2 na poloviční bez finančních darů. Potřebujeme vaši pomoc.

Moc děkujeme za každý příspěvek či sdílení, velice si vážíme vaší podpory a těšíme se na vaši návštěvu u nás v Nábytkové farmě, jakmile to situace umožní.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

DĚKUJEME VŠEM! Děkujeme za vaše velké i drobné dary. Každá pomoc se počítá. Každého daru si ceníme. Rychlost, s jakou jste zareagovali, nás dojala a nastartovala k ještě většímu nasazení. Sbírka je i nadále otevřená, protože uzavírka obchodu trvá a zatím nevíme přesně do kdy. Jen upozorňujeme na to, že vybrané částky se již nezdvojnásobují.

Založení projektu

Kéž Bůh posílí, povzbudí a vede všechny ty, kteří to myslí opravdově. Ať vaše služba může pokračovat bez omezení a rozvíjet se!

Michal Petras

Rádi si přijedeme koupit nějaký nábytek. Vydržte.

Matouš Zoubek

Děkujeme. Přijeďte pro nábytek. Vydržíme.

BÉTEL CZ z.s.

Dekuji za to, co děláte

Antonin Mucha
250 Kč

🖖

romano
300 Kč

Ať se daří! :)

Kristina

God bless u betel!

Tomas Oravec
1 000 Kč

Skvělý! Děkujeme.

BÉTEL CZ z.s.

Perfektní nápad jak vrátit člověka zpátky do normálního života. Podporuji...

Jitka Blechová
5 000 Kč

❤️

BÉTEL CZ z.s.

Držím palce, aby se vám podařilo zvládnout tuhle náročnou dobu a dále pomáhat! Děláte úžasnou práci. A všem vašim klientům přeji hodně sil, zvládnete to 💪🏻❤️

Jakub Jahn

Děkujeme za ocenění a povzbuzení! 💪🏻 Toho není nikdy dost.

BÉTEL CZ z.s.

Happy Birthday Petr 😉

Radka Howlett

Thank you Radko 😉

BÉTEL CZ z.s.

Děláte to dobře! Jen tak dál.

Iveta L.

S takovou podporou to jde úplně jinak!

BÉTEL CZ z.s.