Spolek Hurá na Výlet!


Senioři

Pomozte seniorům zvládat samotu a těšit se na další výlety a akce

Cílem projektu je získat finance na provoz Hurá TV - internetové televize pro seniory a na plánování dalších autobusů se seniory na výlety. Za zážitky, za novými kamarády, za budoucími vzpomínkami. Jednou tato bláznivá doba, která obzvláště na seniory doléhá velmi intenzivně, pomine a my chceme být připravení roztočit kola autobusů Hurá na Výlet. Do té doby jsme tu pro ně každý pátek od rána po celý den v naší Hurá televizi, s pestrým programem a bez reklam na předražené zboží.

vybíráme od 1.3.2021

Pomozte seniorům zvládat samotu a těšit se na další výlety a akce

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Spolek Hurá na Výlet! vznikl proto, aby mohli senioři "ujet samotě". Aby poznali nejen nová místa, ale i kamarády. 

Jako paní Anežka. 

Celý život prožila se svým mužem. Měli se moc rádi. Vše dělali spolu. Všude jezdili spolu. A tak po jeho odchodu zůstala osamělá mezi čtyřmi stěnami. Neměla odvahu ani dost peněz na to vypravit se sama na zájezd. A rozhodně se jí nechtělo sedět v kavárně a čekat že kamarád spadne z nebe. 

Návštěva Hurá centra s besedami, cvičením, vzděláváním, vyráběním a muzikou jí dala možnost poznat práci chrudimské mládeže a jejich vřelost a zájem jí přesvědčil vyrazit s nimi na  výlet Hurá  autobusem. Kromě dalších seniorů jím jezdí za poznáním také dobrovolníci na fyzickou pomoc, zdravotník, ale i muzikant. 

Spolek Hurá na Výlet" jí vrátil chuť poznávat nová místa a přestala se bát, že to sama nezvládne. Protože už nebyla sama. Protože teď už nikdy nebude sama....

Každá koruna z vašeho příspěvku je jako jeden kilometr za radostí seniorů. Děkujeme, že jim otevíráte novou cestu. 
 
__________________
Spolek Hurá na Výlet! je dobročinná organizace a hlavně parta mladých lidí, kteří od roku 2014 vymýšlí, jak zpříjemnit stáří seniorům. Pořádáme společné výlety a akce, aby poznali nová místa, lidi a dostali se k potřebným informacím, které jim můžou usnadnit život.
A protože víme, že z důchodu se nedá vůbec „vyskakovat“, cena výletů je dotovaná.
 
Za dobu svého působení jsme vypravili na výlet tisíce seniorů a naší patronkou je režisérka Silvie Dymáková, autorka dokumentu Šmejdi. Snímku, který zachycuje podvodné praktiky obchodníků. Snímku, který nás rozhoupal k tomu ukázat, že nejsme generace, která chce na seniorech profitovat, ale naopak jim vrátit co společnosti dali.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

👍

Anna Svobodová
500 Kč