Díky, že můžem, z.s.


Vzdělávání a výzkum Kultura, umění a historie

Díky, že můžem - podpořte svobodu

Pojďme ukázat, že svoboda pro nás není samozřejmostí, ani prázdným slovem. Podpořte naši práci jednorázovým příspěvkem, nebo se staňte pravidelnými dárci. Jsme spolek tvořený třemi desítkami studentů a mladých lidí, kteří sdílí společné ideály. Od roku 2014 každoročně pořádáme oslavy 17. listopadu na Národní třídě – Korzo Národní. Během celého roku se v rámci našich dalších projektů snažíme podporovat občanskou angažovanost a otevírat současná témata, která se svobody a demokracie týkají.

vybíráme od 18.3.2021

Slavíme svobodu, nejen 17.listopadu

123 830 Kč

přispělo

381 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme neziskový spolek tvořený třemi desítkami studentů, mladých lidí a nespočtem dobrovolníků. Připomínáme hodnoty svobody a demokracie současné generaci a podporujeme občanskou angažovanost.

Zaměřujeme se na mladou generaci, její edukaci na poli občanského vzdělávání a moderní historie. Celoročně komunikujeme o zásadních tématech, která souvisejí s ohrožením svobody a demokracie a prosazujeme liberální pojetí lidských práv u nás i ve střední Evropě. 

Pořádáme oslavy 17. listopadu Korzo Národní už od roku 2014, mezitím se náš tým rozrostl a vznikly nové samostatné projekty jako vzdělávací projekt Samet na školách, který nabízí deístky programů na střední školy, podcast Audiokalendárium, který zábavnou formou přibližuje hlavní události a osobnosti minulého režimu, a debaty na aktuální témata, která hýbou společností.


Pomozte nám být aktivní po celý rok. Pravidelným měsíčním příspěvkem podpoříte naši celoroční komunikaci, přípravy Korza Národní i rozvíjení dalších projektů. Díky, že můžem – i díky Vám!


WEBOVÉ STRÁNKY:
https://dikyzemuzem.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/dikyzemuzem/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dikyzemuzem/



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky, že můžeme společně !

Petr Tichý
1 117 Kč