Kraj Jinotaj z.s.


Životní prostředí Zvířata

Úprava Louky pro zvířata

Na naší Louce chceme vybudovat soucitné a svobodné místo pro všechny bytosti. Chceme, aby se sem lidé rádi vraceli, odpočívali, rostli, spojovali se a hlavně aby se tu cítili svobodně.

vybíráme od 8.1.2021

Pomozte nám upravit Louku pro velká zvířata

Bez Vás lidí to ale nezvládneme. Teď je ta možnost zapojit se do projektu Života na Louce, ukázat jak si lidi dokáží pomoci na dálku a mohou být součástí něčeho. Budování Louky a zachraňování zvířecích životů je naším společným cílem a já vím a pěvně věřím že společně to zvládneme. Jednou se všichni na Louce sejdeme a budeme pozorovat svobodné bytosti chodící po Louce a lese, a budeme mít pocit že je to právě díky nám. V tu chvíli budeme všichni šťastnî.
152 500 Kč

přispělo

173 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďme společně tvořit soucitný svět 💚

Pomozte nám vybrat finance na potřebnou úpravu Louky, která bude sloužit jako bezpečný domov zvířatům a svobodné místo pro lidi.


Na Louce nás čeká ale mnoho mnoho práce, kterou sami nezvládneme jak finančně tak fyzicky.
Louku je třeba dostatečně dobře na spoustě místech odvodnit. Na několika místech se drží voda velmi dlouho, a jedná se hlavně o místa, která budou v budoucnu sloužit jako pastviny pro velká zvířata jako jsou třeba kravičky. Také chceme ale vodu využít a vytvořit na Louce jezírka pro kachýnky, která budou  zároveň sloužit jako napajedla.

Toto bude nejhlavnější cíl projektu v roce 2021 abychom mohli zvířatům poskytnout kvalitní půdu a místo pro život.

Nadále bude třeba Louku bezpečně na částech oplotit, hlavně kvůli ochraně našich menších zvířat a našich 7 pejsků.
Je třeba vybudovat pořádné ohrady pro velká pasoucí se zvířata, kde opět jejich bezpečnost bude na prvním místě. Nechceme nic dělat levně, narychlo, jen na oko abychom tam něco měli. Naopak, chceme bezpečné pořádné ohrady. Čím dřív se finance vyberou tím dřív budeme moc poskytnout domov zvířatům třeba z velkochovu nebo z nevhodných podmínek.

Poslední cíl roku 2021 bude vybudovat alespoň částečně panelový solární systém na elektřinu, kvůli soběstačnosti a lidem, i díky této věci budeme moci rychleji růst a tak plnit sen nás všech o místě, kde se každý bude cítit dobře.

Na to všechno bude potřeba spousta peněz a my chceme prozatím vybrat alespoň 150 000 Kč, které budou použity výhradně pro úpravu Louky a zvířat. Budeme moc rádu za každou korunu a za každou propagaci ve formě sdílení na sociálních sítí apod. Dnes mají tyto sítě velkou sílu, tak pojďme společně využít.

Naším snem a cilem je jednoho dne stát na Louce a pozorovat volně žijící zvířata a žit jen tím okamžikem. Každý kdo finančně podpoří Louku a hlavně azyl, bude mit zásluhu na zachráněných životech. Díky Vám budou zvířata žit beze strachu.

Nezapomeňte že každá koruna se sčítá! Za každý finanční příspěvek budeme vděčni, protože nás zase o kousek blíž posune k záchraně zvířat a taky světa.


Všem moc děkujeme a na jaře to rozjedeme všichni společně! 










Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (2)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

💚💚

Petra Kosová
200 Kč

Hodně štěstí <3 :)

Gabriela Kubíková
500 Kč

Miluji to co děláte a nevzdávejte to! Jste úžasní!

Irena Fildánová
1 000 Kč

každé zvíře potřebuje svojí louku

Tereza Soldátová

🐮🐷🐰🐴🐔💚💙💛

Daniela Horčicová
1 000 Kč

Dárce

Fandím Vám a nechť se Vám daří..

Živa Wojcieská

<3

Dárce

Děkujeme 🌲

Markéta Wlazlová
500 Kč

Penizky jsou od Vojťák tattoo -fb,
Vojtak.tattoo instagram...

Iveta De Matteis
1 500 Kč