CEDR Pardubice o.p.s.


Lidé s postižením

Milý Ježíšku! Přejeme si nový zvonek …

... nade dveře naší sociálně terapeutické dílny, která je pro nás místem, kde se můžeme zastavit, nabrat síly, zorientovat se ve své životní situaci a něco hezkého vytvořit. Naše dílnička je malá, ale přesto obsahuje mnoho technik, dokonce i dřevořezbu a keramiku. Jelikož má být dílna místem tvůrčím a zároveň bezpečným, potřebujeme, abychom v ní měli klid a dostatek místa. Co potřebujeme, je zprovoznit nový vchod s menší šatnou u druhých dveří, které ale vedou přímo do ulice města. Proto chceme zakoupit a nainstalovat domovní telefon se zvonkem, kterým budeme moci návštěvníkům otevírat dveře z kanceláře v patře a pouštět je dál do prostor dílny. Za všechny klienty CEDRu Ti milý Ježíšku děkujeme!

vybíráme od 27.11.2020

Milý Ježíšku! Přejeme si nový zvonek ...

...... nade dveře naší sociálně terapeutické dílny, která je pro nás místem, kde se můžeme zastavit, nabrat síly, zorientovat se ve své životní situaci a něco hezkého vytvořit...
0 Kč
vybráno 0 % z 17 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V malebném městě Ústí nad Orlicí provozujeme již desátým rokem sociálně terapeutickou dílnu, kam dojíždí lidé ze všech směrů a z různých dálek. Dílna je pro ně místem, kde se mohou zastavit, nabrat síly, zorientovat se ve své životní situaci. Naše dílnička je malá, ale přesto obsahuje mnoho technik, dokonce i dřevořezbu. Jelikož má být dílna místem tvůrčím a zároveň bezpečným, potřebujeme, aby v ní měl kolem sebe každý dostatek místa. Rozhodli jsme se proto, že dílnu propojíme s velkou šatnou, kterou se do dílny vstupovalo, a tu zabydlíme pracovní technikou - keramika.
Co potřebujeme, je zprovoznit nový vchod s menší šatnou u druhých dveří, které ale vedou přímo do ulice města. Proto chceme zakoupit a nainstalovat domovní telefon se zvonkem, kterým budeme moci návštěvníkům otevírat dveře z kanceláře v patře a pouštět je dál do prostor dílny. Jinak budou dveře z venku zajištěné, aby se pracovní prostředí nenarušovalo nahodilými vstupy cizích lidí. Domácí telefon a jeho zprovoznění bude stát 12 000 korun, úprava vchodových dveří vyjde cca na 5 000 korun.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu