Centrum pro rodinu a sociální péči


Děti, mládež, rodina

Služba FAMILY POINT místo pro rodinu ®

Family Point je veřejný bezplatný prostor přátelský rodině, který poskytuje praktickou možnost přebalit, nakrmit své dítě, pečovat o něj, získávat informace a inspiraci pro podporu rodinného života nebo ho využít jako prostor pro setkávání a odpočinek. Na kontaktním Family Pointu je vám k dispozici pracovník, který vám poskytne informace týkající se rodinné problematiky nebo Vám může pomoci v situaci, se kterou si nevíte rady. Pravidelně také připravujeme akce pro veřejnost, besedy, přednášky, workshopy a další zajímavý program.

vybíráme od 24.9.2020
2 100 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hlavním cílem služby Family Point je zkvalitňování životních podmínek rodin v daném městě či obci. Služba Family Point vytváří síť míst přátelských rodině, která umožňují pečovat o dítě ve veřejném prostoru a také získávat informace pro podporu rodinného života.
Na kontaktním Family Pointu je vám k dispozici pracovník, který vám poskytne informace týkající se rodinné problematiky nebo Vám může pomoci v situaci, se kterou si nevíte rady. Pravidelně také připravujeme akce pro veřejnost, besedy, přednášky, workshopy a další zajímavý program.

Více na https://familypoint.cz/ a https://brno.familypoint.cz/.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu