Watsu for Health, z.s.


Lidé s postižením Zdraví

Watsu® Pomáhá

Watsu® Pomáhá je projekt veřejně oznámené sbírky za účelem poskytování vodních terapií Watsu® pro děti i dospělé s pohybovým onemocněním a pečujícím členům rodiny formou individuálních rehabilitačních lekcí, zážitkových workshopů a skupinových školících bloků.

vybíráme od 7.8.2020

Watsu® Pomáhá

Projekt Watsu® Pomáhá je zaměřený na zlepšení kvality života osobám s pohybovým onemocněním a jejich rodinám a to zejména formou poskytování individuálních aquaterapií. Váš příspěvek bude použit na jednotlivou terapii pro konkrétního handicapovaného klienta či pečující osobu. Mnohým takto pomůžete zkvalitnit život a péči. Libovolnou částkou můžete poslat na náš transparentní účet 1122339939/5500 nebo jednoduše on-line platbou níže:
34 207 Kč

přispělo

27 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Watsu® je rehabilitační metoda prováděná v teplé vodě 34°C. Cíleně vedené pohyby uvolňují svaly, klouby a šlachy, čímž efektivně zmírňují  bolesti. Pobyt v teplé vodě ve spojení s Watsu® má pozitivní vliv na tělesný aparát a také i na psychiku.

Poskytujeme individuální rehabilitační lekce pro osoby s tělesným handicapem a o ně pečující rodinné příslušníky. Pořádáme vzdělávací a zážitkové workshopy zaměřené na specifické zdravotní omezení. Učíme rodinné příslušníky základy metody Watsu®, aby mohli její mohutné účinky využívat kdykoliv se ocitnou v teplé vodě. Zároveň díky společnému pobytu v vodě mohou prohlubovat vzájemný vztah, zmírňovat psychické a fyzické napětí, což v konečném důsledku rodinám poskytne novou formu psychosociální péče a rehabilitace. Vzhledem k tomu, že péče o tělesně či jinak handicapovanou osobu je finančně velmi náročná a tento druh aktivit není v naší zemi podporován zdravotním ani sociálním systémem, založili jsme veřejnou sbírku s názvem tohoto projektu WATSU® POMÁHÁ.

Váš příspěvek bude použit na jednotlivou terapii pro konkrétního handicapovaného klienta či pečující osobu. Mnohým takto pomůžete zkvalitnit život a péči.

Zde jsou slova jedné klientky, která díky Watsu® Pomáhá může pravidelně zažívat Watsu®... "Žiji s Mozkovou obrnou. Watsu pro mě znamená relax, uvolnění na úrovni těla a mysli, je proudící energií, která osvobozuje. Voda odnáší všechno špatné a negativní, zůstává čirá radost z pohybu, kterého jinak kvůli svalovým křečím nejsem schopná. Watsu funguje jako katalyzátor emocí a myšlenek. Učím se zastavit a být tady a teď. S každou další terapiií vnímám, že moje tělo si „pamatuje“ víc a víc ze správně vedeného pohybu a v tom je pro mě Watsu jedinečné. Děkuji spolku Watsu for health za možnost dělat něco navíc pro své zdraví a také děkuji Šárce, že je mojí průvodkyní ve světě vody, která pomáhá."

S upřímností děkujeme, že pomáháte s námi!



Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (4)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

;)

Jakub Polák
388 Kč