Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Živá komunita: Posezení do radotínského altánu

Máme velkou radost, že se nám podařilo postavit pro všechny Radotínské altán, kde se budeme moc scházet. Stavbou to ale nekončí! Ještě nám chybí posezení a k tomu potřebujeme vaši pomoc. A skvělé je, že Nadace Via nám vybranou částku zdvojnásobí!!

vybíráme od 31.7.2020
20 325 Kč
vybráno 68 % z 30 000 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V letošním roce se nám podařilo úspěšně zažádat o grant u Nadace Via v programu Živá komunita. Za získané peníze, 99 100 Kč, jsme vybudovali na dětském hřišti altán, kde se občané mohou setkávat. Jedná se o jediné zastřešené místo v obci ve veřejném prostoru.
Toto místo bude sloužit rodičům a prarodičům, kteří mohou díky tomuto přístřešku trávit čas venku s dětmi i za nepříznivého počasí, ale i občanům, kteří si chtějí jen tak posedět a popovídat. Altán bude využíván i při různých akcích. A k tomu potřebujeme lavičky, na které si můžeme sednout.

Přispějte proto také i Vy!

Doposud jsme velmi úspěšně uspořádali např. první letní kino v Radotíně, Koncert pro Radotín, cestovatelskou přednášku, oslavu 101 letého výročí vzniku ČSR s lampionovým průvodem, adventní posezení, Ukliďme Česko. S každou akcí se postupně zvyšuje počet účastníků. Tito rádi využijí kryté posezení. První příležitost budeme mít při druhém letním kině nebo Koncertu pro Radotín.

Jsme rádi, že to tu žije!

Altán bude místem komunitního setkávání, které tu nikdy nebylo!! A hlavně ho postavili občané občanům!!

Přispějte! Každá koruna až do výše 20 000 Kč se počítá dvakrát!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu