People in Need - Člověk v tísni


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořte SOS Česko s Belfiato Quintet

Podpořte akci SOS Česko neziskové organizace Člověk v tísni a můžete si poslechnout dosud nezveřejněnou nahrávku z koncertu k našemu 10. výročí!

Podpořte SOS Česko s Belfiato Quintet

Potřebujeme Vaši podporu.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rozhodli jsme se spojit s Člověkem v tísni a podpořit je v jejich snaze pomáhat lidem, kteří se kvůli současné epidemii nemoci COVID-19 ocitli v tíživé situaci. Pomáhají rodinám s domácí výukou dětí. Bojují proti masivnímu zadlužování - například jednají s vládou a bankami o zákonech a opatřeních zabraňujících propadu ohrožené části společnosti do dluhů, a v krajních případech jsou ochotni poskytovat humanitární pomoc lidem, kteří propadnou sítem státní sociální pomoci a ocitnou se na kraji bídy.

"Budou mezi námi lidé, kteří se ocitnou v nouzi a budou urgentně potřebovat pomoc. Proto jsme dnes vyhlásili sbírku SOS Česko na pomoc obětem koronavirové krize."

"Jsme rozhodnuti v nejurgentnějších případech zajišťovat potravinovou pomoc rodinám, které propadnou sítem pomoci státu, sami, ve spolupráci s potravinovými bankami a dalšími organizacemi."

“Jako zvlášť ohroženou skupinu dětí jsme identifikovali ty, které nemají technické vybavení, přístup k internetu a chybí jim podpora pro domácí vyučování”

Více informací naleznete na vedlejší záložce, nebo na:
https://www.clovekvtisni.cz/clovek-v-tisni-vyhlasil-sbirku-sos-cesko-6542gp



Musíme si navzájem pomáhat, jen tak budeme schopni z tohoto nelehkého období vyjít s hlavou vztyčenou a škodami pokud možno co nejmenšími. Rádi bychom Vám proto navrhli, abyste pomohli Člověku v tísni. Oni zase pomůžou těm, kteří to v této době potřebují.

Pro všechny, kteří se rozhodnou přispět, máme připravenou nahrávku z koncertu k 10. výročí Belfiata z ledna 2016. Nahrávka je to poměrně vzácná. Nechali jsme si ji tajně vydat na pár CD, která jsme potom rozdali kamarádům. Jinak je bezpečně uložená v sejfu.

Můžete si na ní vychutnat líbezný Rejchův kvintet D dur a dojemný Kvintet op. 10 Pavla Haase, které jsme oba později nahráli na CD u Supraphonu. Dále si budete moci poslechnout "Pět tanců světských a posvátných" francouzského skladatele Henri Tomasiho, za které jsme byli oceněni na soutěži v Tomassiho rodišti - Marseille. Nezapomněli jsme ani na humornou skladbičku "Quintettino Giocoso", kterou pro nás složil náš pan profesor a skladatel Eduard Douša. No a nakonec na nahrávce najdete také pořádný dezert v podobě Sextetu op. 100 Francise Poulenca, ke kterému jsme si přizvali skvělého klavíristu a našeho kamaráda Lukáše Klánského. A komu to nebude stačit, může se těšit i na přídavek.



Za Belfiato Quintet:
Káťa, Honza, Jirka, Oto a Ondra

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.