Spirála Ostrava, z.ú.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Lidé s postižením

Podpořte s námi lidi s duševním onemocněním

Ve Spirále Ostrava usilujeme o zotavení lidí s duševním onemocněním z dlouhodobých psychických problémů. Velmi jim pomáhá naše dlouhodobá podpora a smysluplná práce v chráněných podmínkách, kterou jim nabízíme. Nyní je ohrožena udržitelnost jejich pracovních míst z důvodu zrušení cateringových zakázek, uzavření kavárny a výpadku velké části vlastních příjmů.

vybíráme od 12.4.2020

Zachraň práci

Podpořte svým příspěvkem práci a seberealizaci lidí s duševním onemocněním a jiným zdravotním postižením, která je nyní ohrožena kvůli výpadkům vlastních příjmů Spirály Ostrava.
77 820 Kč
vybráno 39 % z 200 000 Kč

přispělo

113 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ve Spirále Ostrava usilujeme o zotavení lidí s duševním onemocněním z dlouhodobých psychických problémů. Velmi jim pomáhá naše dlouhodobá podpora a smysluplná práce v chráněných podmínkách, kterou jim nabízíme. Nyní je ohrožena udržitelnost jejich pracovních míst z důvodu zrušení cateringových zakázek, uzavření kavárny a výpadku velké části vlastních příjmů. Momentálně všichni šijeme roušky, podporujeme ty, kterým se zhoršil psychický stav vlivem událostí a doufáme, že se nám podaří udržet maximum pracovních míst vyhrazených lidem se zdravotním postižením. Můžete k tomu přispět.


Do Spirály jsem začala docházet na doporučení mé lékařky. Nejprve jsem navštěvovala sociální rehabilitaci, kde mi nejvíce pomohli s mým problémem se vstáváním a naučili mě samostatnosti. Sociální rehabilitace mi ukázala nové obzory, které bych doma nenašla-například hledat nové kontakty s lidmi. Po roce a půl se naskytla možnost být zaměstnaná jako obsluha kavárny. Velice ráda jsem nabídku přijala a jsem na sebe hrdá a udělám maximum, abych byla ještě lepší. V Kafárně je skvělý kolektiv a přátelská atmosféra. Nikdy bych nevěřila, že já budu pracovat s lidmi. Práce v kavárně mě baví. Do budoucna se vidím jako baristka ve velké kavárně s knihovnou. Udělám všechno pro svůj sen.
Eliška B.

Více o tom, jak podporujeme lidi s duševním onemocněním zjistíte na našich stránkách www.spirala-ops.cz.

Můžete nám pomoci také odběrem našich výrobků a služeb. Jsme poskytovateli náhradního plnění.
Cateringové služby je možné také předplatit.




Děkujeme, všichni Spiráláci.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (3)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Děkuji za to, co děláte...

Pavlína Nováčková
500 Kč

Přeji hodně zdaru.

Jiří Home
1 000 Kč

Hodne sil!

Michaela Plickova
500 Kč

Držte se!

Jan Valtr
300 Kč

Dobrý den, přeji vám všem hodně síly a entuziasmu v této práci, která není v současné době vůbec jednoduchá a věřím, že se podaří udržet chod jak vaší neziskovky, tak pracovní místa pro ostatní! Hezký den.

Markéta Pivodová
200 Kč

Přeji hodně sil, ať zvládnete tuto těžkou dobu 🙏🏻

Alice Zemková

Přeji Vám ať se Vám daří pomáhat lidem nacházet jejich ztracené dušičky.

Daniela Bucková

Z celého srdce vám přeji mnoho štěstí a děkuji vám za ušlechtilou věc, kterou děláte.

Lukáš

držím palce a podporuju

Jiří Zajíček

Opatrujte se.Společně to dáme.♥

Milada Stařínská