Domovinka - sociální služby, o.p.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru

Ovoce, zelenina vitamíny a ochranné prostředky

To vše pomáhá v boji s koronavirem. V první řadě potřebujeme udržet silné zdraví. Možnost vycházek ven je omezená, lidem chybí sluneční paprsky. Snažíme se tedy naše zaměstnance a seniory zásobit čerstvým ovocem, zeleninou a doplňky stravy na podporu imunity. Nakoupili jsme dezinfekci, rukavice - to co se podařilo sehnat. Díky lidem, kterým není tento stav lhostejný jsme mohli koupit další várku ovoce a zeleniny. Boj s epidemií se ale prodlužuje. Zásoby se začínají tenčit a konec je zatím v nedohlednu. Pokud můžete a chcete pomoci, přispějte na nákup ovoce, zeleniny, vitamínů a ochranných prostředků i Vy.

vybíráme od 2.4.2020

Ovoce, zelenina vitamíny a ochranné prostředky

900 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 Sestřičky v terénu se starají o téměř 300 seniorů. Bez jejich pomoci by velká část z nich musela do nemocnic.  Do nemocnic, kde se teď bojuje o každé prázdné lůžko pro případné zhoršení situace. Abychom ale mohli všechny seniory zabezpečit, musíme mít v první řadě zdravý personál. Současná situace je velmi stresová, většina sester prodloužila své pracovní směny. Většina z nich má doma děti, se kterými dohání i školu. Pro sestry, pečovatelky a pečovatele se snažíme kupovat čerstvé ovoce a zeleninu a doplňky stravy. Snažíme se shánět ochranné pomůcky, které jim zajistí alespoň částečnou ochranu. Děláme vše proto, aby všichni zůstali zdraví a v plné síle, abychom  byli schopni starat se o naše seniory dál.

Zásoby se ale tenčí. Dezinfekce u nás teče proudem, rukavice jakbysmet. Stejně na tom je i ovoce a vitamíny. První várky jsme nakoupili díky lidem, kterým není zdraví lidí lhostejné. Ovoce i vitamíny ale už dochází a konec epidemie je zatím v nedohlednu. Chcete-li trochu pomoci i Vy přispějte na nákup ovoce, zeleniny a osobních ochranných pracovních pomůcek.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu