Nerudný fest.cz


Kultura, umění a historie

Přispěj na fungování Mladí ladí jazz

Když budeme parafrázovat Káju Gotta: Tohle jsme fakt nečekali! V dubnu měl proběhnout jedenáctý ročník Mladí ladí jazz. Podařilo se nám booknout parádní jména, rozšířili jsme program Mladí ladí dětem do několika dalších regionů a vše mělo vyvrcholit velkým Open Airem na Karlově náměstí. Teď místo toho sedíme doma a hrajeme se slepýma kartama. Pokud tě baví, co děláme, a chceš se přímo podílet na tom, aby festival letos proběhl v co nejlepší podobě, přispěj prosím na naše fungování.

vybíráme od 24.3.2020

Přispěj na fungování Mladí ladí jazz

18 097 Kč

přispělo

42 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Velmi doufáme, že se situace do konce června výrazně zlepší. Zatím jsme museli zrušit „jen“ koncert Jamese Holdena a Wacława Zimpela. Neradi bychom zrušili celý jedenáctý ročník. Jelikož máme "The Show Must Go On" hluboko v naší DNA, tak pořád věříme, že se to nestane.

V době koronavirové a zároveň v době této bezprecedentní nejistoty je nyní naše jediná schůdná možnost požádat tě o peníze. Když se díváme na finanční plán, vychází nám, že Mladí ladí jazz letos bude kvůli aktuální situaci ve ztrátě přibližně sedm set tisíc korun.

Část vybraných peněz půjde na náš tým, který už několik měsíců připravuje jedenáctý ročník Mladí ladí jazz, na tým, který se ze dne na den ocitl bez jisté budoucnosti a příjmu, a aktuálně dělá maximum, aby se veškerý program Mladí ladí jazz i Mladí ladí dětem konal později tento rok. Druhá část pokryje vícenáklady spojené s realizací a propagací všech akcí v nových termínech.

DĚKUJEME ti za tvou trvalou podporu a těšíme se na setkání ještě tento rok.

PS: Další informace včetně nových termínů zveřejníme v příštích týdnech. Již zakoupené vstupenky (s výjimkou Holdena & Zimpela) zůstávají v platnosti. Sleduj prosím naše stránky. Taky zůstaň doma a myj si ruce. Máme tě rádi.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Doufám, že se brzy zase uvidíme na některém ze skvělých koncertů! Držte se.

Markéta Pancová
500 Kč

Brzo se snad uvidíme na nějakém koncertu :)

Bohuslav Mach
300 Kč

Díky za to, že přinášíte kulturu do Prahy. Hodně štěstí do budoucna! Jo a super Spotify playlist :)

Vendula Bláhová
300 Kč

Mladí ladí jazz je skvělá akce, o kterou nechci přijít! Držte se, snad brzy naslyšenou na nějakém báječném koncertě.

Michaela Pechmanová

Díky za všechny koncerty v minulém roce. Držím palce!

Markéta Kučerová

BIGUP BIGUP :)

Jan Bičák
300 Kč

Děkuji za skvělé hudební zážitky na Karlově náměstí.

Petr Halík
300 Kč