Nadační fond Mosty - Puentes


Regionální a komunitní rozvoj Životní prostředí

PRO ZDRAVOU KRAJINU

Podpořte mezigenerační a mezioborová setkávání a putování na místa s mimořádným významem. Péče o silová místa a kousky země, které jsou poblíž nemá v naší zemi a možná ani v našem čase zatím oficiální kategorii. Ale má to velký smysl. Nadační fond Mosty - Puentes oslovuje dárce a milovníky přírody a zdravé krajiny s prosbou o pomoc financovat organizaci a realizaci vzdělávacích programů, které jako jedny z mála propojují přírodní tradice domorodých kultur, ochranu přírody, ekonomickou gramotnost a mezigenerační vzdělávání. Naše práce tvoří mosty mezi lidmi a přírodou. Připojte se.

vybíráme od 13.12.2019

KRAJÁNKOVÁNÍ

Domorodí lidé i ochránci přírody a milovníci krajiny považují některá místa za mimořádná a je na nás, bychom je našli, pochopili jejich význam a našli společný způsob péče a ochrany. Na takových místech se odpradávna naši předkové shromažďovali a v tom můžeme pokračovat i my. Některá místa mají zásadní vliv na větší celky a jejich propojení není omezeno hranicemi. Taková místa mají velkou sílu a ta působí na každého, kdo v tom prostoru něco dělá. Přispějte na rozvoj naší práce, která nemá kategorii, ale má velký smysl.
9 805 Kč

přispělo

10 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Čemu se věnujeme a proč? 
Porozumění funkci místa v krajině, podpora a setkávání místního společenství, mapování krajiny a vody v ní, citlivé vypracovávání návrhů na krajinné práce, výsadby, tvoření funkčních krajinných prvků, poutě a obnova tradic. 

Podpořte akce pro zdravou krajinu:
putování na místa s mimořádným významem 
vzdělávací cyklus, který propojuje přírodní tradice domorodých kultur, ochranu přírody, ekonomickou gramotnost a mezigenerační vzdělávání. 

Náklady na přípravu a realizaci jsou pro mnoho lidí, pečujících o přírodu nedosažitelné. Proto se obracíme na vás. Přispějte na přemostění oddělených částí vědění a pomožte inspirovat.

Domorodí lidé i ochránci přírody a milovníci krajiny považují některá místa za mimořádná a je na nás, bychom je našli, pochopili jejich význam a našli společný způsob péče a ochrany. Na takových místech se odpradávna naši předkové shromažďovali a v tom můžeme pokračovat i my. Některá místa mají zásadní vliv na větší celky a jejich propojení není omezeno hranicemi.  
Taková místa mají velkou sílu a ta působí na každého, kdo v tom prostoru něco dělá. 


Podpořit můžete měsíčním nebo jednorázovým příspěvkem v dobrovolné výši tady na Darujme.cz
 
Zadáním trvalého příkazu na účet nadačního fondu Mosty – Puentes 2801403810/2010

Svou účastí na veřejných setkáních. Pozvánky můžete dostávat, když se zaregistrujete k odběru na www.mosty-puentes.cz
  
Čím více nás bude, tím rychleji se potřebné změny projeví v kvalitě života lidí i přírody. 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na podporu a rozkvět nasi zeme. Necht nas je vic abychom si ji opecovavali a mohli kde byt v radosti a v hojnosti

Tereza Lutovská
1 200 Kč

Nechť nepřijde den, kdy nebudem žít svůj sen. Přispívám aspoň trochou co mohu na zdárnou cestu srdce.

Martin Mužný
2 500 Kč