Hiporehabilitace Brno z. s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Hipoterapie pro Adámka na rok 2020

Díky vaší podpoře bude Adámek moci docházet pravidelně na hipoterapii a fyzioterapii, které mu velmi pomáhají. Adámek má opožděný psychomotorický vývoj a lehkou hypotonii. Jeho stav vyžaduje intenzivní rehabilitaci dokud je maličký. Přispěním jakékoliv částky usnadníte Adámkovi a jeho rodině náročné financování pravidelných terapií. Při dosažení cílové částky bude mít terapie v centru Hiporehabilitace Brno na celý rok zdarma. Všichni dárci obdrží potvrzení o daru pro odpočet z daně z příjmu (i firmy). Pokud potřebujete darovací smlouvu, napište nám. Děkujeme!

Hipoterapie pro Adámka na rok 2020

27 750 Kč
vybráno 37 % z 75 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Adámek měl cca. 11 měsíců, kdy u něj po delší dobu nebyl pozorován pohyb a vývoj. Pouze byl schopen vydržet několik minut v pozici na břichu – „pasení koníčků“. Na základě rehabilitačního vyšetření byl Adámkovi diagnostikován opožděný psychomotorický vývoj a lehká hypotonie, pravděpodobně způsobené aplikací očkovací látky. Psychomotorický vývoj Adámka byl na úrovni cca 5 měsíčního dítěte. V současné době dochází 2× týdně na hipoterapii. Adámek je již schopen se samostatně pohybovat – plazí se, posazuje se, náznaky lezení.
Hipoterapie je pro Adámka neskutečná pomoc, spíše něco jako zázrak. Ihned po prvních hipoterapiích byly u Adámka pozorovány obrovské pokroky. V těchto terapiích bude Adámek pokračovat až do doby, kdy bude schopen sám chodit.

Na základě vyšetření a doporučení fyzioterapeutky Adámek dochází 2× týdně na hipoterapii a 1× měsíčně na fyzioterapii.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Veru, držíme pěsti a bojujte.

Michaela Přibylová

Adámku, držíme Ti palce! Anička Kocmanová s rodiči.

Dárce
500 Kč