Nadace České spořitelny


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Vánoční stromy České spořitelny: Základní škola Svítání (region Východní Čechy)

Základní a Praktická škola Svítání pomáhá dětem a mladým lidem, kteří se perou s nějakou formou postižení, se základními dovednostmi a vede je k soběstačnosti. Z dávné malé školičky je to dnes organizace se 150 zaměstnanci, společně pečují o 700 žáků a klientů. Pomoci rozvíjet se žákům můžete i vy. Vaše příspěvky naše Nadace ČS zdvojnásobí do výšky 20 000 Kč.

vybíráme od 1.12.2019

Vánoční stromy České spořitelny: Základní škola Svítání (region Východní Čechy)

Udělejte radost dětem ze Svítání. Děkujeme.
9 600 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Česká spořitelna je v kraji dlouhodobým partnerem školy, kolegové z pardubické budovy banky zvané Vinice do školy pravidelně dochází v roli dobrovolníků, žáci a studenti Svítání oplátkou chodí na návštěvy a praxi do Vinice. Zapojit se můžete i vy. 
Díky vaším darům bude moci škola pořídit interaktivní tabuli pro třídu žáků se závažnými vadami řeči. S tabulí může učitel probíranou látku jednoznačně vizualizovat, díky maximální názornosti ji tak mohou žáci lépe pochopit. Tabule umožňuje mimo jiné i koopearci studentů, najednou s ní může aktivně pracovat i deset žáků. Cena takové tabule (bez dalších doplňků a vychytávek) se pohybuje okolo 30 tisíc korun. A nezapomeňte, užitečných pomůcek ve výuce není nikdy dost. 

Více o organizaci: http://svitani.cz/ 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásné vánoce :)

Roman Moláček
100 Kč