Nadace České spořitelny


Hospicová a paliativní péče

Vánoční stromy České spořitelny: Hospic sv. Zdislavy (region Severozápadní Čechy)

Pracovníci Hospice sv. Zdislavy mají nelehký úkol, pomáhají lidem strávit jejich poslední dny důstojně v rodinném prostředí se svými blízkými. Respekt k osobnímu příběhu každého člověka, přání a nároky nemocných a jejich rodin jsou pro ně na prvním místě. Praktickými pomůckami nebo společenskými hrami můžete klientům hospice zpříjemnit poslední dny i vy. Vaše příspěvky naše Nadace ČS zdvojnásobí do výšky 20 000 Kč.

vybíráme od 1.12.2019

Vánoční stromy České spořitelny: Hospic sv. Zdislavy (region Severozápadní Čechy)

Udělejte radost lidem v hospici sv. Zdislavy. Děkujeme.
18 400 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Sv. Zdislava patří k partnerům naší Nadace ČS (přispěli jsme na auto, na mzdy sester a letos pomáháme s fundraisingem) a Spořitelny, zaměstnanci pravidelně pomáhají jako dobrovolníci. Přidat se můžete i vy, přispějte na praktické dárky, které pomohou zpříjemnit poslední chvíle. A na Vánoce nečekejte, čas v hospicích je neúprosný. 
Jaké dárky pomůžou v hospici? Termosky, které udrží čaj dlouho teplý, a speciální hrnky, které jsou lehké a nevylijí se, i když se ruce už hodně třesou. Hospic jich potřebuje 28. Tento potřebný set bude moci pořídit, pokud se ve výzvě podaří vybrat celkem 20 tisíc korun. Pomohly by také aspoň dvě terapeutické maxi panenky na patro, kterou mohou klienti obejmout, speciální plyšoví terapeutičtí pejsci a kočičky. Hodí se i společenské stolní hry, včetně těch dřevěných. 
Díky vašim příspěvkům a díky zdvojnásobení naší Nadací všechna tato skromná přání sv. Zdislavy splníte. A my vám věříme!
Více o organizaci: http://www.hospiczdislavy.cz/ 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji všem krásné Vánoce! Jsem nesmírně ráda, že jste s klienty do poslední chvíle a že jim tolik pomáháte. Přeji Vám pevné zdraví a hodně sil. Děkuji za Vaši práci. S pozdravem, Iva Sommerová

Iva Sommerová

Díky za Vaši užasnou dobrotu.

Vilém K.

Děláte záslužnou a nelehkou práci. Smekám před Vámi

Eva Šuráňová

Přeji všem, kteří se věnují pomoci druhým a i těm, kteří je potřebují, požehnané vánoční svátky a hodně zdraví, sil a optimizmu v nastávajícím roce 2020.

Kateřina Řehořová

Co nejkrásnější Vánoce :)

Nika
500 Kč