Nadační fond vzdělávání a podnikání


Vzdělávání a výzkum Regionální a komunitní rozvoj

Soutěž & Podnikej hledá nového Tomáše Baťu

Připrav s námi úrodnou byznysovou půdu pro nadějné středoškoláky a pomoz nám odstartovat jejich cestu za splněnými sny. Díky Soutěž & Podnikej mohou začít s podnikáním už na střední. Podnikavých mladých lidí je v celé republice dostatek a díky Tvé podpoře dostanou šanci realizovat své projekty, které mohou v budoucnu pomoci i Tobě!

Vytvořme spolu podnikavé Česko

Česká republika dala světu mnoho ikonických podnikatelů, jako byl třeba Tomáš Baťa. Pojďme společně vytvořit novou generaci, která dokáže efektivně zlepšovat své okolí.
40 380 Kč
vybráno 90 % z 45 000 Kč

přispělo

67 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Program Soutěž & Podnikej již 4. rokem podporuje mladé, nadějné středoškoláky v rozvoji jejich dovedností, kreativitě a podnikavosti. Cílem mimoškolního programu je připravit studenty na střet s reálným podnikatelským i pracovním prostředím, dát jim možnost vyzkoušet si práci na vlastním projektu a propojit se s profesionály z oboru formou mentoringu. 
Jsme mladí a do organizace projektu dáváme své srdce a energii. Stojí to však i peníze. Přidáte se k nám a získáme prostředky k zajištění letošního ročníku? Právě vy můžete přispět k tomu, abychom v České republice objevili nového Baťu z řad středoškoláků.
Naším programem prošly běhěm 3 uplynulých ročníků stovky středoškoláků. Zde jsou příběhy vybraných z nich.
Adrian se přihlásil s nápadem na aplikaci pro milovníky kávy. Nyní má nejen aplikaci, fungující byznys, ale i neskutečné množství kávy, kterou tak miluje.
Anna chtěla všechny přesvědčit, ze právě ona je nejlepší. Vedla k tomu dlouhá cesta, ale díky dovednostem, které se naučila během Soutěž & Podnikej, nyní podniká na volné noze a pracuje jako nejmladší člen v jedné z největších nadnárodních společností.
Jakub měl jednoduchý sen, chtěl prodávat kvalitní český med a chtěl to dělat pořádně. Během programu získal mentora, branding a sebevědomí spojené s odvahou, že to dokáže. Nyní má přes 30 včelstev a sen se mu plní ve skutečnost.

Pomozte nám posunout program na další level. Bez vás to nezvládneme, protože ...
Objíždíme celou republiku a objevujeme středoškoláky, kteří mají chuť něco změnit. Může to být právě vaše dítě nebo vnouče, kterému pomůžeme dostat se na startovní čáru něčeho velkého a ukážeme mu cestu.
Zodpovědnost, schopnost držet slovo a dotahovat práci do konce, to je jen zlomek dovedností, které se u nás naučí. Zbožňujeme, když můžeme pozorovat, jak nám mladí lidé a jejich projekty rostou před očima.
Vystřelit mladého připraveného člověka na život do světa sbírat zkušenosti je nádherný pocit. Buďte u toho s námi a pozorujte proměnu třeba právě vašeho dítěte či vnoučete.

Nemusíš věřit nám, přečti si, co o Soutěž & Podnikej říkají ti, co si ji vyzkoušeli.

Filip Mikschik
Mentor soutěžního týmu, StartupJobs

"Přivést mladé a chytré lidi k myšlence vlastního podnikání a umožnit jim si jej vyzkoušet, je něco, co dlouhodobě posune celou naši společnost. Jsem rád, že Soutěž & Podnikej funguje a rozvíjí
podnikatelské myšlení."

Sylvie Schmiedová
Pedagog, EKO GYMNÁZIUM BRNO

"Ve Vámi zvolené věkové skupině jsou studenti nesmírně kreativní, myslím si, že jejich nápady stojí minimálně za vyslechnutí či zvážení. Při těchto projektech získají mnoho dovedností, znalostí, zkušeností. Učí se, aniž musí sedět v lavicích a aniž si to uvědomí."

David Hatlák
Ročník 2018, Be-On

"Soutěž & Podnikej mi dala zkušenosti, známosti, opravdu mi změnila pohled na spoustu věcí a nemůžu říct nic jiného než program všem doporučit."
Podpora kreativních a podnikavých středoškoláků jako jsou Adrian, Anna a Jakub je investicí do lepší budoucnosti pro každého z nás. Právě tito lidé inovují, vytváří nová pracovní místa a zlepšují své okolí ve prospěch celé společnosti.
Program Soutěž & Podnikej vyžaduje nejen hodně času, ale i externích nákladů. Zainvestujte do Soutěž & Podnikej a umožněte nám přesvědčit více středoškoláků, že práce na svých nápadech dává smysl.
Staň se jedním z těch, kdo aktivně mění naší společnost k lepšímu.
I když je tvůj příspěvek nezištný, my ti chceme poděkovat za tvoji podporu.

Každý, kdo nás podpoří jednorázově alespoň 300 Kč od nás obdrží překvapení.

Překvapení není jen jedno, jejich více a vše zaleží na velikosti tvojí nezištné podpory a zda bude jednorázová nebo pravidelná.
Máš jakýkoliv dotaz? Neváhej se nás na cokoliv zeptat, a to ať už skrze Darujme.cz nebo nám napiš přímo na info@soutezapodnikej.cz

Těšíme se, až tě poznáme osobně.

Za tým Soutěž & Podnikej,
Martin Vítek
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

... Něco vám tam chybělo do cíle :)

Dárce
4 500 Kč

Keep going! 🙌🏻

Eva Drtilová

Krásný projekt. Přeju hodně zdaru!

Veronika Dobrovská

Jste skvělí!

Jan Veselý
1 000 Kč

Flex

Adrian Drozdek
500 Kč

Ať se Vám v hledání daří!

Martin Janča
500 Kč

Just do it!

Jan Vitek