Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Festival svobody na Gymnáziu Příbram 2019

30 let od revoluce, 30 let svobody. 30 let je dlouhá doba, nikdo z nás studentů období totality nezažil, o to více je ale třeba si ho připomínat. Na Gymnáziu Příbram chystáme celoškolní projektový den. Příležitost potkat se s těmi, kdo totalitu zažili nebo mají co říct k tomu, jak demokracii chránit. Přispějte na konání našeho festivalu!

vybíráme od 14.10.2019

Festival svobody na Gymnáziu Příbram 2019

Děkujeme moc za Váš příspěvek! Velmi si Vaší podpory vážíme, pomůže nám v rámci programu zorganizovat celou řadu aktivit. Demokracii je třeba chránit, o celospolečenských tématech je třeba mluvit a i díky Vám na připomínku revoluce letos na Gymnáziu Příbram jen tak nezapomeneme!
8 800 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Iniciativa na uspořádání festivalu vzešla od samotných studentů. Díky vstřícnosti vedení školy si každý z gymnázia bude moci program svého dne sestavit, jak bude chtít. Na výběr bude mít z řady besed a workshopů na nejrůznější témata. Věnovat se budou historii a příběhům totality, ale i současným tématům - jak chránit demokracii, jakým způsobem se chránit před fake news nebo co pálí dnešní společnost. Přijede spousta hostů a program připraví také někteří pedagogové gymnázia. Nebudou chybět také výstavy a další doprovodný program, chystá se třeba sametová kavárna.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu