ROZALIO - Rodiče za lepší informovanost a svobodnou volbu v očkování, z. s.


Osvěta a poskytování informací Zdraví

Očkování - vím zas o něco víc

Respektujeme rodiče a další zájemce o informace týkající se vakcinace a systému očkování v ČR. Vždy se snažíme pochopit jejich situaci a názory. Podporujeme vytvoření vlastní cesty, snažíme se spolupracovat se všemi zúčastněnými stranami, a vytvořit tak komunikační most mezi rodiči a státními institucemi i odborníky. Proto jsme vytvořili projekt podporující informovanost v očkování.

27 000 Kč
vybráno 18 % z 150 000 Kč

přispělo

38 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V roce 2019 jsme na Giving Tuesday vyhlásili tento projekt, abychom mohli vytvořit nový web a nové informační letáčky. Ačkoliv se nevybralo dostatek financí, do práce jsme se pustili i tak s vervou a postupně jsme v projektu pokračovali.
 
Nový web Rozalia i hotový návrh nového letáku jsme zveřejnili přesně po roce, na Giving Tuesday 2020, a zároveň jsme odtajnili i další novinku – online besedy.
Letáky následně putovaly do tisku, díky čemuž jsme jich v dubnu 2021 mohli distribuovat 50 000. V říjnu 2021 jsme zveřejnili interaktivní podobu letáku rozšířenou o další informace a zdroje k jednotlivým bodům. K vidění je ZDE.

Giving Tuesday je nejštědřejším dnem v roce a ten letošní nese téma „Štědrost vrací úder“ (Štědré války). Tak jsme se rozhodli, že letos budeme obdarovávat my a oplatíme vám tím podporu.
Záznamy z online besed s naší předsedkyní Martinou Suchánkovou zpřístupníme všem bezplatně v úterý 30. listopadu a budou ke zhlédnutí až do konce roku 2021.
 
Pokud nám chcete vrátit štědrý úder zase zpátky, podpořte projekt finančním darem. Využijeme jej na údržbu a správu webu, šíření letáků, správu sociálních sítí a další práci v informovanosti. Děkujeme!

Záznamy z besed:
*
Očkování a děti
*
Právní aspekty očkování dětí
*
Komunikace s lékařem, práva rodičů a dětí ve zdravotnictví
*
Školka - může do ní mé dítě nastoupit?



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Zveřejnili jsme výroční zprávu za rok 2021! Podívejte se na naši práci ZDE.

Tento projekt opět na Giving Tuesday! Podpořte naše úsilí finančním darem nejen na nejštědřejší den v roce - úterý 30. listopadu. My vracíme úder a zpřístupníme záznam z online besed s Martinou Suchánkovou :-) 

Interaktivní verze letáku - s prokliky u jednotlivých bodů zveřejněna! Podívejte se ZDE.

Nechali jsme vytisknout 52 000 kusů letáku za 18.150 Kč. Podívat se na vzhled letáku můžete ZDE.

Náš nový oranžový leták jde do tisku! Sháníme distributory. Máte-li možnost umístit leták do svého obchodu, kavárny, prodejny zdravé výživy, posílat v balíčcích na e-shopu či jiné možnosti šíření letáků, napište nám na rozalio@rozalio.cz.

Rozalio má hotový letáček! Teď už k němu jen dodělat interaktivní verzi na webu, vytisknout jej a poslat do všech koutů republiky. Podívejte se na něj ZDE.

Rozalio nabízí online besedy! Vyberte si ZDE.

Založení projektu

Milé dámy z Rozalia, Vaše práce má smysl. Děkuji!

Lenka Matoušková
750 Kč

Podle mě děláte dobrou věc! A to má smysl podporovat. Všem z Rozalia přeji pevné zdraví a sílu vytrvat ve Vašich aktivitách obzvlášť v této době.

Petr Mokrejš

Vše nej do Nového roku! Nepolevujte v úsilí za lepší informovanost a svobody volby očkování!

Ondřej Louda

Děkuji za Vaši práci💗 a držím palce, ať se daří a lidé podpoří dobrou věc pro všechny NAŠE děti.

Ivana Hejlíková