Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Živá komunita: Oživení Hloušku! - pojďte s námi do toho!

Spolek Kobylnické impérium se ve spolupráci s dalšími spolky a skupinami snaží upravit prostor ohniště v Hloušku. Společnými silami spolupracujeme na budování pěkného místa pro naše vzájemné setkávání. Podpořte nás prosím v naší aktivitě a přispějte darem na realizaci tohoto projektu.

vybíráme od 3.9.2019
16 600 Kč
vybráno 66 % z 25 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Náš projekt má 2 cíle. Jedním je samotná úprava veřejného prostranství. Získané prostředky budou použity na nové lavičky a stoly, na nový barový odkládací stůl a na stromy a keře v okolí. Cílem je upravit místo tak, aby splňovalo současné potřeby a požadavky jednotlivých skupin, aby bylo atraktivní, útulné, umístěné v klidném prostředí přírody a vhodné pro nejrůznější aktivity.
Druhý a důležitější cíl vychází z principu programu Živá komunita, v rámci kterého jsme byli podpořeni, a to je právě komunita, komunita obce. Rádi bychom se touto naší aktivitou pokusili co nejvíce lidí a co nejvíce skupin spojit v rámci jednoho projektu a společnou spoluprací tak možná vytvořit nové vztahy a zlepšit ty vztahy, které třeba tak úplně nefungují. Snad se nám tak podaří naplnit princip nadačního programu, a to zlepšit život ve svém sousedství, něco dohromady tvořit a prostřednictvím společných zážitků upevnit mezilidské vztahy.
Spolek Kobylnické impérium se ve svých aktivitách snaží o vzájemnou komunitní spolupráci a o zlepšování vtahů a okolí. Pojďte i vy s námi do toho!

Projekt byl podpořen Nadací Via v programu Živá komunita. Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

A small price to pay for salvation...

Šimon Kvasnička

dar Obce Kobylnice, IČ: 00488160

Obec Kobylnice Obec Kobylnice
5 000 Kč