Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Dokážeme víc: Toalety pro Oázu

Naši hosté si ze zahrady a komunitního centra Oázy v Mníšku pod Brdy už několik let odnášejí pěkné zážitky z kulturních a zábavních akcí, debatních kruhů i z pouhé návštěvy dětského hřiště. Ale když na TO dojde, musí si vystačit s kadibudkou a zahradním kohoutkem. Mobilní WC stojí hodně peněz a starostí, vyvážení kadibudky jakbysmet. Vodu na čaj si do kuchyňky nosíme v kanystru, nádobí myjeme pod pumpou.

vybíráme od 15.7.2019
21 500 Kč
vybráno 27 % z 80 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Chceme to změnit. Chceme do komunitního centra přivést vodu, napojit se na odpadní potrubí a nahradit kadibudku dvěma moderními toaletami v budově komunitního centra. Máme plán, projekt a chuť dát věci do pohybu.

Potřebné finance odhadujeme na 80 - 100 tisíc korun, ale už s polovinou jsme připraveni se letos pustit do práce. Minulí, současní i budoucí návštěvníci zahrady a komunitního centra, milí přátelé Oázy v Mníšku pod Brdy, prosím, přispějte jakoukoliv částkou a Nadace České spořitelnyVáš finanční příspěvek zdvojnásobí do celkové výše 20 000 Kč. 

Ale můžete pomoci také svými zkušenostmi nebo přiložením ruky k dílu. Pak nám napište na oaza.mnisek@seznam.cz. A hlavně se přijďte za rok podívat a potěšit ze společného díla.  


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se to uskuteční

Naděžda Farkašová

Přeju Oáze hodně dárců a Mníšku krásné komunitní centrum se vším, co k němu patří.

Tereza Herdová