Občanské sdružení Jiřího Rouše za práva hendikepovaných Třebíč, z.s.


Lidé s postižením

Podpora moderních technologií u DM1

Dobrá zpráva pro diabetiky s DM1. Předejdeme pozdním komplikacím diabetu!!! Máme vynikající zprávu. Od 1.12.2019 dojde k plné úhradě 24ks diabetických senzorů FreeStyle Libre ročně na kontinuální měření glykemie v plné výši !! Ověřeno na VZP. Doplatek na 1 ks je nyní 394 Kč, a vydrží 14 dnů. Ohromná zpráva, rozšíří se množství diabetiků používajících senzory. Ne každý si je může dovolit. Zachrání to spoustu lidí před amputacemi, dialýzou, oslepnutím, atd a ušetří se mnoho na dlouhodobé a velice drahé léčbě pozdních komplikací diabetu. Prosím Vás přátelé o sdílení a podporu projektu https://www.darujme.cz/projekt/1201992. Moc Vám děkuji. :-) Předcházení zdravotních komplikací, léčba diabetu, podpora používání senzorů na kontinuální měření glykemii. Senzor na 14 dnů, doplatek na 1 Ks 394 Kč. Předcházení těžkým zdravotním postižením. Na projektu spolupracujeme s diabetologem MUDr. PharmDr. Marka Frydrycha, Ph.D. http://www.diamf.cz/pro-pacienty https://www.freestylelibre.cz/produkty/freestyle-libre-sensor https://www.lekarna.cz/freestyle-libre-senzor/

vybíráme od 28.6.2019
1 700 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dobrá zpráva pro diabetiky s DM1. Předejdeme pozdním komplikacím diabetu!!! Máme vynikající zprávu. Od 1.12.2019 dojde k plné úhradě 24ks diabetických senzorů FreeStyle Libre ročně na kontinuální měření glykemie v plné výši !! Ověřeno na VZP. Doplatek na 1 ks je nyní 394 Kč, a vydrží 14 dnů. Ohromná zpráva, rozšíří se množství diabetiků používajících senzory. Ne každý si je může dovolit. Zachrání to spoustu lidí před amputacemi, dialýzou, oslepnutím, atd a ušetří se mnoho na dlouhodobé a velice drahé léčbě pozdních komplikací diabetu. Prosím Vás přátelé o sdílení a podporu projektu https://www.darujme.cz/projekt/1201992. Moc Vám děkuji. :-) 
Předcházení zdravotních komplikací, léčba diabetu, podpora používání senzorů na kontinuální měření glykemii. Senzor na 14 dnů, doplatek na 1 Ks 394 Kč. Předcházení těžkým zdravotním postižením. Na projektu spolupracujeme s diabetologem MUDr. PharmDr. Marka Frydrycha, Ph.D. 
http://www.diamf.cz/pro-pacienty 
https://www.freestylelibre.cz/produkty/freestyle-libre-sensor 
https://www.lekarna.cz/freestyle-libre-senzor/ 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu