Nadace OSF


Legislativa a právní pomoc Osvěta a poskytování informací

Advokační fórum

Advokační fórum Nadace OSF je unikátní program, který posiluje občanskou společnost a podporuje aktivní lidi tak, aby mohli efektivně a profesionálně prosazovat veřejně prospěšné změny. Náš přístup je založený na facilitaci, koučinku a mentoringu. Konzultující Advokačního fóra mají za sebou nejednu vlastní advokační kampaň a dobře znají rozhodovací procesy na úrovni parlamentu či místní samosprávy. Organizacím, které usilují o systémovou změnu, poskytují individualizované konzultace na míru.

Podpořím rozvoj občanské společnosti

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V Advokačním fóru Nadace OSF posilujeme hlas občanské společnosti a občanů v České republice, aby mohli efektivně a profesionálně hájit veřejně prospěšné změny. Poskytujeme konzultace na míru, pořádáme workshopy, síťovací setkání, organizujeme letní školu nebo vydáváme příručky či případové studie. Díky naší práci mohou neziskové organizace i aktivní občané lépe prosazovat společenské změny.

Advokační práce či jinak řečeno občanský lobbing se bytostně týká demokracie a toho, jak se názory občanů (ne)projevují v rozhodování převážně veřejných institucí od lokální po celostátní úroveň. Témata, kterým se organizace usilující o systémovou změnu věnují, jsou rozmanitá – vzdělávání, životní prostředí, práva lidí se zdravotním postižením, sociální nerovnosti. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu