Nadační fond, Agora 7


Regionální a komunitní rozvoj Senioři

Vzdělávací a kulturní centrum pro seniory Přístav 7

Zlepšujeme životní podmínky seniorů. Podporujeme organizování vzdělávacích kurzů, pohybových a tvůrčích aktivit a mezigeneračních setkání. Financujeme právní, psychologické a jiné poradenství při řešení obtížných životních situací. Staráme se, aby senioři zůstávali i ve stáří součástí společnosti a necítili se sociálně vyloučeni. Hledáme pravidelné měsíční dárce, díky kterým se budou moci naši klienti nadále účastnit jazykových a počítačových kurzů, psychologických a právních poraden. Jde nám o zisk celoročních partnerů, kteří zajistí klientům Přístavu 7 přísun dostatečných, relevantních znalostí a informací.

vybíráme od 22.10.2018

Vzdělávací a kulturní centrum pro seniory Přístav 7

Vaši podporu využijeme k financování aktivit pro seniory, kterými jsou pohybové aktivity, jazykové kurzy či poskytování právní pomoci.
29 652 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V Nadačním fondu, Agora 7  od roku 2016 pečujeme o kvalitnější život v seniorském věku a vytváříme prostor pro setkávání a vzájemnou podporu generací.

Spojili jsme své síly s obecně prospěšnou společností Elpida, která letos oslaví 20 let existence. Kvalitní prostory v holešovické maríně nabízejí důstojné podmínky pro rozvoj aktivního stárnutí, ve kterých nabízíme širokou nabídku služeb a dalších aktivit pro seniory.


V roce 2020 centrum Přístav 7 opakovaně navštívilo dva a půl tisíce seniorů z celé Prahy a jejich počet neustále roste. Široká nabídka zahrnuje počítačové, jazykové a pohybové kurzy, přednášky, besedy, tvůrčí dílny, poradny a bohatý kulturní program pro generaci 55+. Organizujeme také poradenské služby, mezigenerační setkávání a chod komunitní zahrádky.
Důležitou součástí naší nabídky je také právní a psychologické poradenství, které umožňuje seniorům a jejich blízkým řešení obtížných životních situací.


V každém věku je možné učit se novému, rozšiřovat si obzory a plnit si sny.

Napsali o Přístavu 7:

https://prazska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/5293-stary-zivot-skoncil-soucasna-online-era-zmenila-nase-zivoty-rika-pani-marta-z-pristavu-7.html
 
 
 




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Nová éra mění životy seniorů, jsem ráda, že mohu přispět k lepší adaptaci např. na on-line prostředí:-)

Jitka Novotna
1 000 Kč

Jsem rád, že jsem vás mohl podpořit a vy pomáháte dál...

Vladimir Krivka

Četla jsem článek o Vaší bohulibé činnosti. Pracuju v sociálních službách a vím, jak je každá, i malá, pomoc důležitá. Nemůžu přispět moc, ale aspoň na pár měsíců pravidelným příspěvkem. Ať se Vám daří!

Milada Chomátová

Fandím vám a važím si vaší práce.

Denisa Hniličková
350 Kč

Dobry den at se dari babickam a dedeckum.

Zdena Lelkova
100 Kč