Nadace ADRA - adventistická nadace pro pomoc a rozvoj


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Pomoc pro Hynka Skůru

Šestiletý Hynek přežil před třemi roky klinickou smrt a dvouměsíční bezvědomí, nyní má reálnou šanci žít plnohodnotný život. Mentálně sice odpovídá svému věku, přesto potřebuje stále 24 hodinovou péči rodičů. Velký krok kupředu pro něj znamenala speciální terapie kliniky Axon, kterou však zdravotní pojišťovny nehradí. Aby mohl absolvovat dlouhodobě tuto drahou komplexní léčbu, obrátili se jeho rodiče na nás o pomoc.

vybíráme od 12.9.2017
2 300 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hynek z Kladenska se ve třech letech skoro utopil v bazénu. Přežil klinickou smrt a po dvou měsících v bezvědomí se probudil. Mentálně dnes odpovídá svému věku (6 let), ale je stále odkázán na nepřetržitou pomoc nejbližších. Protože má reálnou šanci na návrat do plnohodnotného života, je třeba zajišťovat péči neurologa, logopeda, zdravotní pomůcky (např. speciální kočárek), masáže, hipoterapii a především intenzivní dlouhodobou rehabilitaci.

Nejvíce se osvědčila speciální terapie na klinice Axon. Tu však zdravotní pojišťovny nehradí, přičemž čtyři týdny této léčby přijdou na 68 800 Kč. Rodiče proto trvale shánějí prostředky, aby jejich Hynek mohl absolvovat léčbu v potřebné délce. Nyní se obrátili  na naši nadaci, abychom jim pomohli splnit jejich sen o tom, že si Hynek ,, jednou zase bude hrát, smát se a půjde s námi a sestřičkou třeba do zoo nebo na zmrzlinu."
 
Zapojte se do pomoci tomuto usměvavému chlapečkovi a své dary posílejte na sbírkový účet 57333375/0300, VS 241. Děkujeme vám. V tom případě se Váš dar nezobrazí zde, ale bude dle bankovního výpisu zaúčtován k danému variabilnímu symbolu.
 
Nadace ADRA podporuje Hynečka od srpna 2017 .
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu