Studentský spolek Babylon


Kultura, umění a historie Osvěta a poskytování informací

Klub přátel Babylonu

Vážení, zakládáme Klub přátel Babylonu, který od starověku znamená zmatení jazyků – abychom mohli spolu smysluplně diskutovat, přít se a někdy i souhlasit, musíme být nejdřív svobodnými individui, mluvit vlastním jazykem, s jehož pomocí – na základě tradice, vědomí kulturní kontinuity, posílené o vlastní zkušenost – se pak dobíráme věcí obecných. Svobodně se vyjadřovat a šířit informace, snažit se je zasadit na správné místo myšlenkové šachovnice, je dnes stejně osvobozující zážitek, jako tomu bylo před listopadem 89. Babylon je podobně jako kdysi samizdat založen na svépomoci: veškeré s Vaší pomocí sebrané finanční prostředky jsou použity výhradně na krytí části nákladů, spojených s provozem redakce, výrobou časopisu a fungování nově zřízeného webu www.babylonrevue.cz . Zbytek je hrazen z předplatného, inzerce a grantů. Staňte se členy Klubu přátel Babylonu, podpořte mnohost jazyků. Má to smysl.

vybíráme od 3.4.2017
172 012 Kč

přispělo

44 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Je mi ctí alespoň takto drobně přispěti.. Petr F.

Petr Flíček
100 Kč

Dobrý den Petře

Posílám malý příspěvek, samozřejmě budu rád, pokud se tímto mohu zařadit mezi Vaše předplatitele.M.J. děkuji za Váš dnešní text, poslal jsem odkaz na něj pár poslancům s mým vlastním komentářem, zejména pirátům, které jsem tímto s Vaším dovolením poučil, potřebují to.

Děkuji

D.Valík

David Valík
5 000 Kč

Pozor. Z vlastní zkušenosti mohu konstatovat, že při čtení studentského časopisu pro seniory může docházet k různým, více či méně libým, pocitům. Tetelení duše, bušení srdce svírání žaludku.

Vlastimil Heller
300 Kč

Pradědeček by se v hrobě obracel.....:-).
Těším se na viděnou, Lenka

Lenka Marečková
300 Kč

Pěkné počtení.

Jakub Vrba

Díky!

Martin Gabaš

Ať přežijem !

Pavel Láznička
150 Kč

Respekt a Babylon - jedina dve tistena media, ktera mohu cist, kdyz jsem v CR.

Dalibor Hýsek
1 000 Kč

Dobrý den,
poté, co jsem si přečetl rozhodnutí ministerstva kultury, že Vás nebude nadále podporovat, rozhodl jsem se Vás podpořit. Čtu si Vaše archívní vydání a to je pro mne kultura, tak jak já ji chápu a rozumím.

Bohumír Plucar
100 Kč