Vrátka, z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Kavárna v pohybu

Cílem projektu je poukázat na možnost využívání krásného místa pro širokou veřejnost . V srdci židovské čtvrti jsme zrekonstruovali a ze zanedbaného dvora vytvořili prostor volně přístupný široké veřejnosti v duchu přírodní zahrady. Kavárna, kterou obsluhují hendikepovaní, zajistí lehké letní občerstvení z kvalitních potravin z regionu a umožníme místním umělcům a uměleckým skupinám prezentaci svojí činnosti. Termín realizace : letní prázdniny 2017

vybíráme od 22.2.2017

Kavárna v pohybu

Cílem tohoto projektu je poskytnout příjemné posezení ve dvoře, který je přírodní zahradou. Chceme zajistit víkendové programy pro širokou veřejnost. Kavárna, kterou obsluhují hendikepovaní, zajistí lehké letní občerstvení z kvalitních potravin z regionu a umožníme místním umělcům a uměleckým skupinám prezentaci svojí činnosti.
15 550 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 Máme v plánu zde postupně organizovat více aktivit, nabídnout místním lidem možnost zde společně strávit pěknou chvilku či celý den, cílem je získat i nové dobrovolníky, kteří by se věnovali organizaci programu pro svoje okolí v těchto krásných kulisách. Cílem tohoto projektu je zajistit víkendové programy pro širokou veřejnost. Divadlo, žonglérská dílna, kapela, tvůrčí dílna, hrátky pro děti, stylové retro fotografování a jiné. Naší snahou je rozvíjení sousedských vztahů, utváření aktivních lokálních komunit a zapojování občanů do společenského a veřejného života v místě, kde žijí.
Během akce plánujeme:
* Poskytnout lehké letní občerstvení z kvalitních potravin z regionu a využít tradiční recepty.
* Poskytnout příjemné posezení ve dvoře, který je přírodní zahradou.
* Umožnit místním umělcům a uměleckým skupinám prezentaci svojí činnosti – výstavy, autorská čtení, hudební vystoupení, taneční vystoupení, divadelní představení, přednes poezie či četba, one man show, apod.
*Zajistit audiovizuální projekci.

Velký důraz klademe na aktivní zapojení místní veřejnosti do našeho projektu. Jako partnery projektu přizveme i další občany a firmy, které v židovské čtvrti žijí a podnikají . Zajistíme technické zázemí pro účinkující, dáme prostor především regionálních účinkujícím.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu