Disaster Aid Europe, z. s.


Humanitární pomoc Pomoc Ukrajině

Disaster Aid Europe: Pomoc pro Ukrajinu!

Disaster Aid Europe (www.disasteraideurope.com), projekt Rotary klubu Prague International, potřebuje Vaši finanční pomoc na dodávky potřebných věcí na Ukrajinu. Věci jsme vozíme vlastním přívěsem přes Slovensko-Ukrajinské hranice místním rotariánům v Užhgorodu a ti tuto materiální pomoc distribuují dál potřebným. Absolvovali jsme s přívěsem už 8 cest na trase Praha-Užhgorod-Praha s humanitární pomocí, Ujeta vodními filtry, hygienickými potřebami, jídlem či solárními lampami. Už jsme dodali do Rotary klubu Kharkiv-Multinational i generátory ze Slovenska. Pomoc Ukrajině je stále potřeba!

vybíráme od 14.2.2023
24 874 Kč

přispělo

5 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Disaster Aid Europe z.s, je projekt Rotary klubu Prague International, který se zaměřuje na pomoc při obnově komunit po katastrofách (www.disasteraideurope.com) a je členem organizace Disaster Aid International, globální iniciativy Rotary.
V tomto projektu pomáháme místním rotariánům na Ukrajině v podpoře a pomoci místních lidí na Ukrajině i lidem prchajícím z válečných oblastí. Výtěžek z naší sbírky jde na nákup a převoz potřebných věcí. Využíváme k tomu i náš přívěs.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hi Stuart
You are doing good work!!
Jarmo

Jarmo Vainionpää
30 €

I'm making this donation for the Rotary Club of Cape Charles in Cape Charles, Virginia, USA.
Paul Strong, Treasurer

Paul Strong
936 €