Watsu for Health, z.s.


Lidé s postižením Zdraví

Den Watsu® pro svalovou dystrofii 6.9.2020

Duchenneova svalová dystrofie patří mezi nejzávažnější nervosvalové onemocnění, které nezná slitování ani lék. Pacienti postupně ztrácí sílu a již v dětském věku bývají plně upoutáni na invalidní vozík. Vodní rehabilitační metoda Watsu® je pro tyto pacienty z mnoha pohledů velmi přínosná.

vybíráme od 7.8.2020

Den Watsu® pro svalovou dystrofii 6.9.2020

V rámci světového dne Duchenneovy svalové dystrofie, který každoročně připadá na 7. září, připravujeme Watsu® workshop pro pacienty se svalovou dystrofii a jiným nervosvalovým onemocněním. Akce je určena pacientům i pečujícím členům rodiny. Přínosem je tělesná i psychická regenerace. Můžete nás podpořit libovolnou částkou na náš transparentní účet: 1122339939/5500 nebo jednoduše on-line platbou níže:
4 719 Kč
vybráno 22 % z 21 000 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Účastníci mohou strávit tento den hravou a relaxační formou ve vodě a blíže se seznámit s rehabilitační metodou Watsu®  a zažít ji na vlastním těle. Akce je určena pečujícím a pacientům s dystrofiemi, atrofiemi i jiným NSO. 

Pečující rodič a dítě (nebo dospělý pacient) bude mít možnost zažít 30 min efektivní a hlubokou relaxaci, svalové protažení a jemnou mobilizaci v teplé vodě. Práce probíhá individuálně a každý účastník bude v péči odborně vyškoleného terapeuta z týmu Watsu for Health.

V průběhu skupinového workshopu budou účastníci seznámeni se základní teorii Watsu® a s praktickým nácvikem, ve kterém budou rodiče pracovat se svým vlastním dítětem pod vedením certifikované lektorky a odborně vyškolených praktiků/terapeutů z týmu Watsu for Health. Naučí se základní metodické pohyby Watsu® a jemnou uvolňovací masáž. Workshop bude probíhat hravou formou a rodiče budou mít prostor pro otázky.

Watsu® je pro tyto pacienty úžasnou formou relaxace a rehabilitace.

Není jednodušší způsob, jak podpořit dobrou věc.
Pomáhat s námi můžete i vy!
Upřímně děkujeme!




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jeden z 5 000 novorozených chlapců na světě je postižen vzácným a fatálním onemocněním: Duchenneova svalová dystrofie (DMD).
Vypadá to jako malá skupina, ale 250 000 pacientů po celém světě jdou dál a mají velké sny diagnóze navzdory. 
Podpořte je i vy!
Děkujeme!

Založení projektu