Nadace Via


Lidé s postižením

Fond Tři sestry pomáhají: podpořte s námi 3 x 3 příběhy za 30 000 Kč!

Každý z nás se může dostat ze dne na den do těžké životní situace. Úraz, těžká nemoc, osobní tragédie... Tři sestry pomáhají už sedm let lidem, kteří to mají v životě těžké, prostřednictvím dobročinného fondu. Přidejte se také a pomozte teď svým darem spolu s se Třemi sestrami!

Pomáhejte se Třemi sestrami

V těžké situaci se může ze dne na den ocitnout každý z nás. Přispějte na lepší život lidí s hendikepem nebo v nouzi.
319 867 Kč
vybráno 118 % z 270 000 Kč

přispělo

184 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Snažíme se pomáhat hlavně těm spoluobčanům, kteří to kvůli svým hendikepům nemají v životě snadné. Z fondu jsme v minulosti přispěli třeba na elektrický vozík nebo na rehabilitační pobyt hendikepované holčičky, anebo prostě jen zaplatili uhlí na jednu zimu ženě, která se ocitla v těžké životní situaci. Všechny žádosti o podporu posuzujeme v kapele osobně a individuálně“,  říká kapelník a baskytarista TŘÍ SESTER Tomáš „Magor“ Doležal.

Jako poděkování za váš dar se můžete těšit na:

  • 300 Kč - dobrý pocit z pomoci druhým
  • 800 Kč - exkluzivní triko, které nebude v běžném prodeji  
  • 1 000 Kč - LP Tří sester s podpisy a osobním věnováním – výběr z alb Na Kovárně to je nářez, Alkáč je největší kocour, Švédská trojka 
  • 3 000 Kč  - 3 LP Tří sester Na Kovárně to je nářez, Alkáč je největší kocour, Švédská trojka s podpisy a osobním věnováním 
  • 5 000 Kč - 2 VIP vstupenky na Vánoční koncert
  • 6 000 Kč - 2 VIP vstupenky na vybrané koncerty podzimního turné kapel Tři sestry a Horkýže Slíže BRATIA A SESTRY GAMBRINUS TOUR 2019, setkání a společné focení se členy obou skupin a malé občerstvení pivem Gambrinus. Vybrané koncerty: Liberec 15.11., Kladno 16.11., Opava 22.11., Havlíčkův Brod 29.11., České Budějovice 6.12., Zlín 13.12., Prostějov 14.12..
  • 10 000  Kč - role v příštím klipu Tří sester
  • 30 000 Kč - 2  VIP vstupenky na festival Keltská noc 2020 v Harrachově (7. -8. 8. 2020) + dvě noci spaní v hotelu Sklář, setkání a focení s kapelou + šampaňské Tři sestry
  • 50 000 Kč - 2 VIP vstupenky na Vánoční koncert v Praze, setkání s kapelou, individuální focení, ubytování na 1 noc v hotelu Pyramida Praha, během koncertu osobní průvodce koncertem.
Dárků je omezený počet.

Komu společně pomůžeme?
Vybrali jsme 9 příběhů lidí s hendikepem nebo v nouzi a každého z nich podpoříme částkou 30 tisíc korun, pokud se nám je podaří spolu s vámi vybrat do poloviny září, kdy končí naše tour. Váš dar poputuje např. 
  • mamince, která se stará o 4 děti, jedno z nich nevidomé a na vozíku, 
  • panu Ivanovi po těžké autonehodě celoživotně upoutanému na vozík, 
  • 34leté Nině se zhoršujícím se onemocněním nervů, Nina žije v nejistotě, jak dlouho tu s námi ještě bude
Tyto a dalších šest příběhů podpoříte svým darem do fondu Tři sestry pomáhají.



Posláním fondu je podporovat ty potřebné, kteří jsou odkázáni na pomoc druhých, či ty, které se nečekaně ocitnou v těžké životní situaci vinou úrazu, nehody, nemoci či jiné osobní tragédie.

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec, dalšími členy jsou Veronika Borovková, Tomáš Doležal, Petr Lukeš, Ronald Seitl, Zdeněk Petr a Martin Roušar. Někdy se styl této kapely označuje také jako pub rock pro její texty s hospodskou tematikou.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Exkluzivní triko, které není v běžném prodeji.


Založení projektu

Letos jsem koncerty nějak flákal, tak aspoň dobrej skutek :)

Pavel Švarc
800 Kč

Držím palce, ať se uzdravíš a sejdeme se na koncertě :-)

Otakar Kott
1 000 Kč

Není to moc, ale pro dobrou věc aspoň něco 🙏🤘

Gabrle
800 Kč

Super projekt pro dobrou věc! Jste nej!!!

Miroslav Gebelt
3 000 Kč

Je skvělé, když lidé myslí i na ty méně šťastné z nás.. Proto jsme se i my rozhodli podpořit dobrou věc, kapela Jednota Kolín!

Jednota Kolín
10 000 Kč

Ať se dílo dařííí

Milan Prustoměrský
800 Kč

Dobrý napad, rád podpořím, vážím si toho jste skvělí:-)

Pavel Procházka
800 Kč

Nedávno jsem byla na koncertě a nádhera .. Jste boží .. 😉 . Projekt se mi moc líbí a moc ráda přispěju. Ať se podaří vybrat potřebné peníze. Hezký den z Brna

Martina Protivánková

Na dobrou věc s fondem Tři sestry vždy

Tomáš Brychta
10 000 Kč

Třem sestrám zdar. Ať se projektu Darujme.cz daří. Ahoj ☺️

Radek Peroutka
800 Kč