Ivana Jirsová: Dárcovská výzva pro projekt ŽÍT V POKLIDU S PŘÍRODOU

Prosíme o pomoc !!!

vybíráme od 18.10.2023
11 301 Kč
vybráno 1 % z 1 000 000 Kč

přispělo

18 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Do měsíce máme opustit náš domov a zázemí kde nikoho se zvířaty neobtěžujeme a který jsme si tady od roku 2018 budovali a poctivě spláceli. Kde je spravedlnost? Domov který sloužil i ve prospěch návštěv školek, škol seniorů a kde bylo zázemí pro všechny. Dům kde jsme vychovávali zvířata pro lidi, učili je že jim lidé neublíží! Jsme veřejně prospěšný spolek a k čemu? Jsme bezradní a v koncích a bez domova. Moc prosíme pomůže někdo???
V roce 2018 jsme na splátky koupili dům na samotě, vyhořelý, vybydlený, bez energie, vody. Nikdo však nevěděl že pán je podvodník a umí v tom chodit. Jsme údajně několikátý komu to takto udělal. Ale to víme již dnes. Dům jsme opravili ,a když zjistil že jsme to udělali ,po 5 letech ho opět prodal za dvounásobnou cenu. Bohužel všechny soudy prohráváme a bez náhrady. Navíc musíme zaplatit jeho soudní výlohy , které přesahují 100000,- Pozemek pod nemovitostí jsme vydražili a je náš. Ale bohužel se nemají k tomu ,aby platili nájemné z pozemku. Dvakrát bylo nové majitelce nabídnut odkup domu. Nic. Dům který jsme opravili prý můžeme vrátit do původního stavu. Takže to co jsme vlastníma rukama tvořili, zas budeme ničit a navíc nemáme s našimi zvířaty kam jít.
Dotkni se křídel z.s
Tato podpora je určená na zakoupení či pronájem nemovitosti a pozemku, nové voliéry, stavbu ohrad, prostě nové misto,kde bychom se usídlili,tam kde v současné době máme základnu a registrované ekocentrum již prý nemůžeme být.Bohužel nedisponujeme takovou finanční částkou,abychom mohli nemovitost koupit a jednou pro vždy jsme mohli žít s našimi zvířaty v poklidu,a dál vykonávat naše poslání .Moc prosíme o pomoc

Nový domov

Simona Drábková Haken
1 000 Kč

Máte krásné poslání, přeju hodně štěstí ❤️

Jana Kopečná
300 Kč

Fandím Vám, ať to klapne 🤩

Nikola Schillerová

Dobrý den, toto je tedy nehoráznost. Věřme, že karma si pána najde. Posláno a držím pěsti!!!!

Dárce
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dotkni se křídel z.s, projekt: ŽÍT V POKLIDU S PŘÍRODOU