Markéta Červinková: Dárcovská výzva pro projekt Zlepšete s námi život dětí!

Pomáhat během? A během jednoho měsíce!

vybíráme od 11.9.2023
6 800 Kč
vybráno 68 % z 10 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nazout kecky a vyběhnout mi dává pocit svobody. Nechávám za sebou starosti a každým krokem nabírám endorfiny radosti. Ne vždycky to ale může fungovat. A ne každý může od svých starostí utéct. Proto jsem se rozhodla přijmout ambasadorskou výzvu a stát se jednou z vyslankyň Běhu na slavíček, který se koná v neděli 8. října 2023 ve Sloupu v Čechách, a přispět tak svou láskou k běhu ke sbírce pro novoborskou Rodinu v centru! Jejím cílem je pomoct nakreslit novou startovní čáru pro všechny, kdo potřebují využít pomoci služeb Rodinné poradny. A také vás motivovat k pohybu, kterým můžete pomáhat. Jdete do toho společně se námi?
Možná si říkáte, že se vás to netýká, ale takovou pomoc může jednoho dne potřebovat váš příbuzný, kamarád, soused, a nikdy nevíme, kdy se ve složité situaci ocitneme i my sami. A proto je tu Rodina v centru, která svými službami nabízí pocit jistoty. V rámci Rodinné poradny pomáhá zlepšovat situaci rodin, aby v nich nedocházelo k fyzickému, psychickému a sociálnímu strádání dětí. Jestli pomoc z naší strany může být vlastně tak jednoduchá, že oblečeme startovní číslo, zaplatíme startovné, vyběhneme anebo na pár kliknutí vyšleme peníze, které v součtu celého výtěžku budou znamenat zajištění služby, tak já jdu do toho! 🚀

Dárcovskou výzvu dělám úplně poprvé v životě, a tak budu moc ráda, když mi pomůžete. A když budete pomáhat i společně s dalšími ambasadory, jako je třeba Ruda Živec. Děkuji všem, kdo jste věnovali pozornost těmto řádkům a děkuji vám všem, kdo se rozhodnete být velkorysí a pomáhat! Na start se postavíme všichni společně v neděli 8. října 2023, Běh na Slavíček organizuje Okrašlovací spolek Sloup, a tak díky také této partě laskavých lidí, že poskytují tuhle výbornou příležitost pomáhat.

PS: Jestli se podaří vybrat vysněných 10.000 Kč, přihodím za sebe dalších 2.000 Kč. 3, 2, 1... start! 🏃🏻‍♀️
Rodina v centru, z.ú.
Odbornými sociálními službami zlepšujeme život dětí na Novoborsku. Známe každodenní starosti a potíže rodin a dětí a podle jejich potřeb jim pomáháme.
Jsme tu pro děti a rodiny z Nového Boru a okolí.  

Rodiny v krizi využívají psychologické terapie, mediace nebo dluhové poradenství. Pěstounské rodiny se na nás obracejí s těžkostmi při péči o přijaté dítě. Děti a mládež v náročné životní situaci se pravidelně setkávají s našimi lidmi z nízkoprahového klubu Vafle. Rodiny, které hledají zábavu a trochu poučení, navštěvují Mateřské centrum a dětskou skupinu Koblížek. 

Těšíme se na setkávání s vámi v roce 2024! 
Vaše Rodina v centru



Gou gou gou za Jarmilou!

Rudolf Živec
800 Kč

Být ambasador nestačí, posílám 1.000 Kč pro Rodinu v centru, protože mít naději, že na to jednou nebude člověk sám, je k nezaplacení... díky vám, Rodino v Novém Boru!

Markéta Červinková
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Rodina v centru, z.ú., projekt: Zlepšete s námi život dětí!